El pla de pensions perfecte per al teu futur

2019-12-13T14:05:03+01:00 13 de desembre de 2019|Els teus diners|

Els plans de pensions es converteixen en productes d’estalvi a llarg termini que poden complementar la nostra dotació de la pensió pública una vegada ens hàgem jubilat. D’aquesta manera ens assegurem que el nostre nivell de vida és igual o superior a l’època en què hem treballat. En CaixaPopular, independentment de la generació a què pertanyes, tenim el pla perfecte per a les teues necessitats.

Encara que no ho cregues, hi ha diferències substancials entre ser Baby Boomer, Generació X o Mil·lennista. Tots estem preocupats pel mateix: la jubilació. I amb raó. Hui dia, el sistema públic de pensions està desequilibrat i els auguris per al futur no són gens bons. Els canvis demogràfics del país assenyalen que cada vegada hi haurà més beneficiaris que contribuents, per això els plans de pensions suposen una gran alternativa.

Podem parlar també del gran tractament fiscal que tenen els plans de pensions. Hi pots aportar fins a 8.000 euros l’any i en la pròxima declaració de la renda et reduiran la base imposable de l’IRPF fins un 30 % dels rendiments de treball i d’activitats econòmiques.

 

 

La nostra banca en línia, ruralvía, et permet efectuar les aportacions si ets client de la nostra entitat. La facilitat, la rapidesa i la comoditat són els tres factors que faran que et decidisques pel nostre servei. A més, si no tens un pla de pensions, sempre pots contractar-ne un per Internet. No oblides descarregar l’app ruralvía mòbil si ho fas des del teu telèfon intel·ligent per a poder aprofitar-ne tots els beneficis. A què esperes?

Deixeu un comentari

X