El teu pagament mòbil, cada vegada més freqüent i senzill amb Apple Pay

2020-12-11T09:04:38+01:00 11 de desembre de 2020|Els teus diners, Entorn digital|

Hui dia, els usuaris de la banca digital valoren cada vegada més comptar amb eines personalitzades per completar tots els seus pagaments mòbils sense dificultats o consultar els seus rebuts per prendre decisions financeres. Apple Pay és un dels serveis de pagament per mòbil que utilitzen els clients de Caixa Popular, cada vegada més sovint.

En aquest article, t’explicarem per què aquesta funcionalitat de pagament mòbil augmenta mes rere mes entre els clients de Caixa Popular, juntament amb una còmoda guia perquè pugues incorporar les teues pròpies targetes bancàries a Apple Pay.

 

Apple Pay, un servei cada vegada més utilitzat pels clients de Caixa Popular

Apple Pay et permet gestionar tots els teus pagaments amb facilitat, rapidesa i comoditat des dels teus propis dispositius, com Apple Watch o iPhone. És tan fàcil com registrar les teues targetes en l’app i acostar aquests dispositius al TPV del comerç per comprar el teu producte en el moment.

En total, durant els primers 9 mesos de 2020, els clients de Caixa Popular i de les altres entitats de Grup Caixa Rural han registrat més de 140.000 targetes en Apple Pay. El creixement és constant mes a mes, amb una pujada intermensual aproximada del 5% de targetes registrades i, si considerem l’increment interanual, podem parlar d’un creixement del 43%.

 

Quant utilitzen Apple Pay els clients de Caixa Popular?

Entre gener i setembre del 2020, el nombre d’operacions també ha experimentat una pujada exponencial amb comparació a l’any 2019. En aquest període es registren quasi 5 milions d’operacions de pagament per mòbil d’Apple Pay entre clients de Caixa Popular i altres entitats de Grup Caixa Rural, un increment del 51% amb comparació als nou primers mesos del 2019.

Quasi 155 milions d’euros és l’import que s’ha pagat utilitzant el servei de pagament mòbil Apple Pay per part dels clients de Caixa Popular i altres entitats de Grup Caixa Rural, entre gener i setembre del 2020. Això suposa un augment del 50% amb comparació al mateix període de l’any anterior.  

A més, enguany, després de declarar la pandèmia mundial pel COVID, l’ús d’aquesta mena de serveis de pagament per mòbil ha sigut més recomanat pels comerços, així com més reclamat pels mateixos clients. Els usuaris ara prefereixen aquest mètode de pagament per no haver de tocar les terminals dels establiments.

Entre els valors més importants d’Apple Pay estan la seguretat de les dades, que permet als clients estar protegits amb els sistemes biomètrics dels dispositius i la rapidesa en el moment de la compra. Només amb dos passos, és possible saber la seua identitat i evitar que qualsevol altra persona intente entrar al sistema.

 

Així pots enrolar les teues targetes de Caixa Popular a Apple Pay 

Si vols incorporar les teues targetes de Caixa Popular a Apple Pay, només has de seguir aquests passos. El procés és semblant si tens un iPhone o un Apple Watch, però és important que faces atenció per formalitzar la teua compra de manera ràpida i senzilla:

 

1) Com pots afegir la teua targeta en el teu iPhone per pagar amb Apple Pay

  1. Introdueix-te en l’app Wallet.
  2. Prem el símbol “+”, dalt a la dreta.
  3. Posa el codi de seguretat de la teua targeta de crèdit o dèbit, que està associada al teu compte d’iTunes. La càmera de l’iPhone resulta d’utilitat per a escanejar les dades de la targeta.

2) Com pots afegir la teua targeta en Apple Watch per pagar amb Apple Pay

  1. Prem en l’app Apple Watch.
  2. Afig la targeta de crèdit o dèbit en l’opció Apple Pay de Wallet.
  3. Posa el codi de seguretat de la teua targeta de crèdit o dèbit, que està associada al teu compte d’iTunes. En aquest cas, també pots aprofitar la teua càmera iPhone per a escanejar les dades de la targeta.

 

En Apple Pay, t’assegures de comptar amb un sistema immediat que et permet organitzar totes les teues targetes i la teua informació en el mateix lloc. En el cas que utilitzes dispositius que no siguen d’Apple, Caixa Popular posa a la teua disposició altres formes de pagament adaptades a les teues circumstàncies, com Google Pay, Samsung Pay o Ruralvía Pay.

Ruralvía Pay et permet, a més de formalitzar els teus pagaments mòbils, desglossar les despeses de les teues targetes per partides, a més d’analitzar el ‘Resum Anual’ dels teus rebuts. Això et permet cuidar la teua pròpia capacitat i la teua salut financera perquè els teus objectius d’estalvi siguen més fàcils de complir que mai. Aprofita totes aquestes funcions perquè la teua economia domèstica aparega en números verds aquest 2021.

 

Deixeu un comentari

X