Els beneficis d’un préstec preconcedit en Caixa Popular

2020-11-16T13:42:46+01:00 13 de novembre de 2020|Els teus diners|

El préstec preconcedit és un producte que oferim en Caixa Popular als clients que compleixen les condicions internes establides en funció d’una anàlisi prèvia sobre la seua capacitat financera. El client de Caixa Popular amb un préstec preconcedit el pot trobar i contractar des de Ruralvía, el nostre servei de banca digital. I, amb uns clics, podrà disposar dels diners en el seu compte i fer realitat el somni que tenia al cap, des de canviar de cotxe a reformar el seu habitatge. El que el client vulga, sense haver de justificar la finalitat del capital!

El millor d’aquest procés és que el client no ha de preocupar-se per la paperassa o pels temps d’espera. Tan sols haurà d’accedir al seu compte en Ruralvía i llegir les condicions del préstec preconcedit. En cas que li interesse, amb uns passos senzills disposarà dels diners en el seu compte de manera instantània.

En el cas que el client no tinga un préstec preconcedit, podrà sol·licitar un préstec a través de Ruralvía. El seu gestor podrà analitzar la informació rebuda i les possibilitats de finançament per al client.

 

 

T’agraden totes les opcions de finançament dels clients de Caixa Popular? Si tu encara no eres client de la nostra entitat, fes-te client de Caixa Popular descarregant l’app Ruralvía mòbil de manera gratuïta a través de Google Play o l’Apple Store. Clica en el botó Fes-te’n Client i segueix els passos que t’aniràs trobant, amb només uns clics podràs ser client de la nostra entitat. T’hi esperem!

Deixeu un comentari

X