• Delitos cibernéticos

Els ciberdelictes perjudiquen el teu negoci: aprén a defensar-te’n

2021-07-23T18:41:40+02:00 3 d'agost de 2021|Entorn digital|

 En el moment de preparar una estratègia de ciberseguretat per a l’empresa, és important comptar amb el suport dels empleats. Ells podran ajudar-nos a prendre les millors decisions amb l’objectiu d’evitar fugides d’informació confidencial o a intentar que no es produïsquen pèrdues milionàries en els departaments de comptabilitat o de tresoreria.

L’estafa del CEO o la suplantació d’identitat són dos exemples de ciberatacs que pretenen guanyar-se la confiança dels treballadors per portar-los a actuar de manera innocent, bé fent transferències de diners o demanant-los dades privades per accedir a les bases d’informació de l’empresa.

Si volem que no ens passe això, hem de seguir una sèrie de consells, com els que t’ensenyem en aquesta infografia. L’objectiu és que pugues previndre qualsevol problema futur, parant atenció a les estratègies que duen a terme els ciberdelinqüents per fer mal al teu negoci.

 

Comença elaborant un document complet en què quede reflectit quins patrons d’actuació guiaran a tots en l’empresa davant la sospita d’un ciberdelicte. En el cas que s’haja produït, és important que tingues una comunicació fluida amb els teus empleats i amb les autoritats judicials, per evitar qualsevol perjudici futur per a la teua activitat.

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X