Els clients de Caixa Popular poden pagar les seues compres en línia amb Bizum

2020-02-25T00:19:48+01:00 24 de febrer de 2020|Entorn digital|

Els clients de Caixa Popular que s’hagen descarregat l’app Ruralvía pay poden començar a pagar amb Bizum les seues compres en línia. La comoditat, la rapidesa i la seguretat de “fer un Bizum” als teus contactes per a enviar o demanar diners, ara també és possible per a fer compres digitals.

Requisits per a començar a pagar amb Bizum les compres en línia

El primer que necessites és una clau que podràs gestionar a través de l’aplicació mòbil Ruralvía pay. La clau està composta de quatre dígits.

Després, el que necessitaràs per a poder efectuar els teus pagaments a través de Bizum és que el comerç haja habilitat aquest mitjà de pagament.

El funcionament, en definitiva, és molt semblant al moment en què fas un pagament amb una targeta. Una vegada hages iniciat el procés de pagament amb Bizum, et sol·licitarà la clau de quatre dígits que t’hem comentat. Com que aquesta clau és única per a totes les compres en línia amb Bizum, és molt important que la conegues només tu i que no la compartisques amb ningú.

En cas de dubte, tens la possibilitat de modificar aquesta clau en qualsevol moment.

Com pots aconseguir la teua clau Bizum en Ruralvía pay

Si ets client de Caixa Popular i ja t’has descarregat l’aplicació mòbil Ruralvía pay, pots seguir la ruta següent:

  • Accedeix a Ruralvía pay
  • Prem Ajustos
  • Selecciona Ajustos Bizum
  • Entra a Activa clau Bizum

En cas que ja disposes d’una clau, però no la recordes o penses que l’has compartida en algun lloc no segur, et recomanem que la canvies. Per a fer-ho, només cal seguir els passos següents:

  • Accedeix a Ruralvía pay
  • Prem Ajustos
  • Selecciona Ajustos Bizum
  • Entra a Modifica clau Bizum

Procés per a pagar amb Bizum les teues compres en línia

En el moment d’iniciar el pagament dels productes que hages seleccionat, pots triar Bizum com a mètode de pagament sempre que el comerç l’haja inclòs com a opció.

Una vegada hages triat Bizum com a mètode de pagament, hi has d’introduir el teu número de telèfon i la teua clau Bizum.

Com a mesura de seguretat, rebràs un codi a través d’un SMS en el mòbil per a validar la compra.

I, una vegada hi hages introduït aquest codi, ja hauràs efectuat el pagament a través de Bizum.

Ruralvía pay, l’aplicació mòbil que et facilita els pagaments 

Els clients de Caixa Popular disposen de diferents opcions per a efectuar els seus pagaments a través del mòbil gràcies a l’aplicació Ruralvía pay.

L’app inclou el pagament mòbil i Bizum, com a serveis a l’abast, i està disponible per a Android i iOS. A més, pots fer donacions a ONG a través de Bizum en la nostra aplicació. Només has d’accedir a enviar diners i indicar que el beneficiari és una ONG. Llavors es mostrarà una llista d’organitzacions disponibles per a enviar els diners que vulgues com a donació.

Si encara no la tens, descarrega-te-la debades i comença a beneficiar-te’n de tots els avantatges.

Deixeu un comentari

X