Els millors consells per a gaudir del Black Friday

2019-12-12T13:16:42+01:00 28 de novembre de 2019|Al teu costat, Els teus diners|

Demà eixirem als carrers per celebrar el Black Friday, un dia de grans ofertes i promocions en què tenim una bona oportunitat per a adquirir les nostres anhelades compres de Nadal. Vols saber per què rep aquest nom?

Als Estats Units, el Divendres Negre té lloc el primer divendres després d’Acció de Gràcies. L’origen es remunta a l’any 1961 a la ciutat de Filadèlfia, època en què la població congestionava els carrers i les carreteres a causa de la gran afluència de persones i vehicles.

Una altra explicació a l’apel·latiu Black Friday cal buscar-la en l’estat dels comptes dels comerços, que passaven dels números rojos als negres per la quantitat de vendes tan enorme que arribaven a fer aquell dia.

Mediamarkt va ser la primera empresa que va pensar en els beneficis de portar la campanya Black Friday a Espanya. A aquesta cadena de distribució la van seguir altres grans empreses, com Amazon, Fnac o Zara i, fins i tot, pimes i micropimes, que veien l’oportunitat d’engrandir el seu compte de resultats.

Com a compradors, aquesta jornada comporta un gran estímul per a anar als comerços, fer les compres de Nadal i llevar-se un pes de damunt. No solament cal tindre en compte l’estalvi, però, sinó també seguir una sèrie de recomanacions per no emportar-nos cap disgust en els comptes. Per començar, hi ha la possibilitat de comprar en línia amb targetes de prepagament. Si ets client de Caixa Popular, pots contractar-les directament des de l’app de Ruralvía mòbil.

Fes una ullada a aquests consells per a esprémer al màxim el Black Friday.

 

Deixeu un comentari

X