Els passos cap a l’ODS 7: energia de qualitat per a tot el globus

2021-11-15T10:36:39+01:00 15 de novembre de 2021|ambiental, Deixant empremta|

Des d’encendre la calefacció a la tardor fins al ventilador a l’estiu: l’energia ens acompanya sempre per fer-nos la vida molt més feliç. No obstant això, com que en gaudim dia rere dia tendim a balafiar-la, cosa que sol afectar de manera negativa els nostres comptes i a la nostra salut financera.

L’ODS 7: Energia assequible, segura, sostenible i moderna és la proposta de Nacions Unides per a intentar que tothom tinga accés a aquest bé d’ací a nou anys, el 2030. A través de la col·laboració entre ciutadans, administracions i empreses es podrà aconseguir el desenvolupament econòmic de moltes zones poc industrialitzades, perquè tinguen un accés ple a l’energia.

L’objectiu és aconseguir un món més sostenible i responsable en el futur, sense barreres financeres que impedisquen que les persones tinguen llum o calefacció en les èpoques de fred. En aquesta gràfica resumim la situació perquè sàpies la importància d’adquirir hàbits d’estalvi energètic adequats per a protegir la teua salut financera mentre tens un comportament sostenible per al món.

 

 

La pregunta és, com pots contribuir a l’ODS 7? Només hem d’adquirir bones rutines de sostenibilitat de consum, que consisteixen a utilitzar bombetes led de baix consum a casa o consumir solament en hores vall per evitar que la factura de la llum resulte tan grossa a final de mes. Deixa entrar la llum natural als matins o ompli els electrodomèstics al màxim de la seua capacitat i veuràs que, amb el pas del temps, començaràs a generar un matalaf d’estalvi perfecte per als teus comptes mentre evites el balafiament d’aquest bé tan preuat a casa.

Deixeu un comentari

X