ELS REGALS, ÉS MILLOR COMPRAR-LOS EN COMERÇOS LOCALS

2022-01-04T12:55:21+01:00 27 de desembre de 2021|Deixant empremta, econòmica|

Les ciutats s’encenen i ens preparem per a un Nadal una mica peculiar. Però, si alguna cosa no ha canviat respecte d’anys passats, és el desig d’obsequiar els nostres éssers estimats amb una cosa especial. Amb vista a les dates clau d’aquesta festivitat, ens preparem per al gran desemborsament, I ARRIBA el moment de decidir què i especialment on comprar els nostres regals.

El comerç local s’ha ressentit notablement després de llargs mesos de crisi pandèmica, però aquesta època els brinda una gran oportunitat de remuntar la seua situació malparada. Consumir en els negocis de proximitat hauria d’ocupar el primer lloc de la llista de bons propòsits, així que no esperem a Cap d’any per dirigir la nostra atenció a les botigues menudes del barri. És més, possiblement ens sorprenem quan descobrim com d’original que pot ser la seua oferta, pren-te el teu temps per a passejar, mirar aparadors i planificar els regals!

Cal esmentar que podem donar-los suport més enllà dels presents de Nadal, perquè s’acosten celebracions i menjars familiars els ingredients dels quals podrem adquirir en els mercats de la nostra ciutat. Compra productes d’estació dels agricultors i ramaders, és l’opció més sostenible!

No deixes d’ajudar-los a promocionar els seus establiments utilitzant les xarxes socials i plataformes d’opinió per fer-ho. Un gest menut els pot ajudar a guanyar nous clients, des de Caixa Popular t’animem a traure una foto del que més t’agrade del local i pujar una review.

Des de Caixa Popular oferim solucions de finançament personalitzades per als negocis locals, de manera que puguen dur a terme el seu projecte empresarial i créixer dins del teixit empresarial valencià del qual tan orgullosos estem.

 

 

Deixeu un comentari

X