Els teus rebuts de l’últim any estan sota control en Ruralvía mòbil

2020-12-09T12:31:53+01:00 27 de novembre de 2020|Els teus diners, Entorn digital|

Organitzar les factures és una de les tasques més complicades per a una persona o família, per la gran quantitat de papers i rebuts que solen acumular-se en els calaixos al llarg de l’any. Una de les solucions consisteix a guardar els rebuts físics en carpetes, i fins i tot digitalitzar-los, però hi ha vegades en què ni tan sols això funciona.

Per això la importància de comptar amb una banca flexible i preparada per a les necessitats reals dels clients, com Ruralvía. Hui vos presentem el Resum Anual de rebuts, disponible en Ruralvía mòbil, i que està pensat perquè els clients tinguen l’opció de trobar i organitzar tots els rebuts de l’últim any en un sol clic. En el Resum Anual de rebuts, els clients de Caixa Popular poden trobar emmagatzemats tots els seus rebuts, descarregar-los i fins i tot imprimir-los quan vulguen. 

Resum Anual, la nova funcionalitat en Ruralvía mòbil per als teus rebuts 

Si vols utilitzar l’eina Resum Anual, tan sols has de seguir aquests passos:

 • Accedeix a la teua sessió en l’app Ruralvía mòbil
 • Obri el menú ‘Els meus rebuts’.
 • Prem el botó de ‘Domiciliats’.
 • Fes clic en l’opció ‘Resum Anual’.

Quan hi entres descobriràs una sèrie d’imatges, recollides en l’apartat ‘Gràfics’, que t’ensenyaran l’evolució de les teues despeses mes per mes i et convidaran a prendre decisions de gran importància: realment aquesta companyia és la més adequada?, com puc recurtar despeses formiga que acaben afectant la meua cartera?

Una de les grans utilitats consisteix a trobar, d’una simple ullada i en format gràfic, totes les dades referents als teus rebuts dels últims 12 mesos. En Resum Anual pots consultar el resum d’aquests papers de l’últim any, però també hi ha més opcions, com:

 • El desglossament de rebuts segons el mes de l’any.
 • El desglossament de rebuts segons l’emissor del rebut.
 • Un gràfic anual amb un resum on pots veure els teus rebuts mes per mes.
 • Els rebuts que t’han suposat més despesa t’apareixeran els primers, perquè pugues organitzar tots els documents en una piràmide.
 • Visualitzar d’una sola ullada a quant ascendeix el muntant total dels rebuts de cada mes.

 

                    

 

Dues eines de Caixa Popular per a fer la vida més fàcil als seus clients

Gràcies a la visualització dels rebuts segons l’època de l’any o l’empresa emissora, podem tindre clar quines són les despeses fixes i variables de la nostra unitat familiar o de la nostra empresa. Si eres client de Caixa Popular, tindràs la possibilitat de:

1) Utilitzar Les Meues Finances per a crear metes d’estalvi.

Ara que tens tota la informació sobre les despeses que hauràs d’afrontar en els pròxims mesos, si els teus rebuts són similars als de l’any passat, podràs crear-te metes d’estalvi en Les Meues Finances per a fer front a aquestes despeses amb més tranquil·litat financera.

2) Canvia la domiciliació dels teus rebuts a Caixa Popular.

Si encara tens rebuts domiciliats en altres entitats financeres, però t’agradaria tindre’ls tots en Caixa Popular, i així poder trobar la informació de tot allò referent als teus rebuts en el Resum Anual, recorda que des del nostre web tens l’eina “Canvi de compte” disponible per als clients. Des d’aquest web, podràs fer la gestió per a canviar la domiciliació dels rebuts que vulgues. A més, no hauràs d’avisar tu els proveïdors de les teues noves dades bancàries, ja se n’encarrega l’eina de Caixa Popular.

 

Fes-te client de Caixa Popular hui mateix

Per gaudir de tots els serveis i les facilitats que ofereix Caixa Popular als seus clients, has de fer-te client de l’entitat. Per fer-ho, només has de descarregar-te l’app Ruralvía mòbil i prémer el botó ‘Fes-te’n client’. Llavors accediràs a un procés digital senzill des del qual et convertiràs en client de Caixa Popular des de casa a través del teu telèfon mòbil:

 1. Descarrega’t l’app Ruralvía mòbil
 2. Tria ‘Caixa Popular’ com la teua entitat financera en el desplegable d’entitats.
 3. Completa les teues dades en el formulari que t’aniràs trobant pas a pas.
 4. Hauràs de pujar el teu DNI com a part del procés. Però serà molt senzill, podràs escanejar-lo sense eixir de l’app, o podràs pujar una imatge de cada cara del DNI accedint a la teua galeria d’imatges.
 5. Et farem una videotelefonada per poder confirmar la teua identitat.
 6. Ja només hauràs de signar els teus documents de manera digital i estaràs dins.

Si tingueres qualsevol problema durant el procés, recorda que pots posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon. L’horari és de dilluns a divendres entre les 9.00 i les 21.00 hores, i els dissabtes fins a les 15.00 hores. Telefona de manera gratuïta al telèfon 913.346.780, i t’ajudarem a finalitzar perquè t’unisques a la família de clients de Caixa Popular.

Deixeu un comentari

X