En Caixa Popular apostem per la inclusió financera a la nostra zona d’influència

2020-01-10T11:52:08+01:00 2 de desembre de 2019|Al teu costat, Els teus diners|

La despoblació a Espanya és una realitat que afecta a tothom, encara que ho fa amb més força a les zones rurals. A la Comunitat Valenciana, per exemple, també s’ha percebut una reducció important de població a les localitzacions més interiors. Des de Caixa Popular, dins de les nostres possibilitats, tractem de fer accessibles els serveis financers a totes les persones, amb independència del lloc on visquen, ja que és una part de la nostra essència com a empresa cooperativa que som.

Caixa Popular, com totes les entitats de Grup Caixa Rural, té com a part de la nostra estratègia la inclusió financera en tots els territoris on arribem. És un fet que els moviments migratoris des de les zones d’interior o rurals fins a les ciutats estan motivats, en gran manera, per la falta de serveis i de desenvolupament empresarial. Per això, des de Caixa Popular, com tot el Grup Caixa Rural, dirigim els esforços perquè els serveis financers no siguen un problema. A més, des de la nostra entitat també oferim finançament a través d’“una política activa a l’hora d’oferir finançament a les empreses, a les cooperatives, als comerços, als autònoms i a les famílies valencianes. En el tercer trimestre de l’any, les inversions creditícies s’han situat en 1.153 milions d’euros, la qual cosa suposa un creixement del 13% respecte del 2018”.

Iniciatives per a fer accessibles els serveis financers

A més d’haver obert oficines en alguns punts geogràfics on no teníem presència, com Villena, hem apostat per un horari més ampli per a donar la possibilitat als ciutadans de rebre atenció personalitzada.

Tots els clients de Caixa Popular, també, tenen la possibilitat d’utilitzar l’app ruralvía mòbil, el nostre servei de banca digital, a qualsevol hora i des de qualsevol ubicació. D’aquesta manera, les principals operatives, transaccions i serveis estan disponibles en l’aplicació mòbil. Encara no t’has descarregat l’app ruralvía mòbil? Descarrega’t l’app debades hui mateix i beneficia’t de tots els avantatges.

També es beneficiaran de les opcions de pagament per mòbil de manera segura, per no haver de portar efectiu o per a evitar utilitzar targetes, en cas que ho decidisca el client. És molt senzill, tenen la possibilitat d’utilitzar una altra de les nostres aplicacions, app ruralvía pay, o afegir les seues targetes a Apple Pay o Google Pay.

Caixa Popular, cooperativa financera valenciana amb vocació social 

La nostra manera de fer banca, a través del cooperativisme financer, és una de les grans diferències amb altres bancs. Els valors cooperatius de Caixa Popular es basen en un compromís amb els nostres veïns, amb el nostre entorn i amb el desenvolupament de les nostres empreses i de la societat valenciana.

Deixeu un comentari

X