En Caixa Popular estem decidits a donar la talla, conmemorem el Dia Universal del xiquet

2018-11-27T16:25:20+01:00 19 de novembre de 2018|Al teu costat|

El 20 de novembre se celebra en tot el món el Dia Universal del Xiquet. Un moment per a reflexionar sobre els drets dels membres més vulnerables de la nostra societat; els xiquets.

En el nostre dia a dia no ens donem compte de moltes necessitats que tenen cada dia més persones. Reclamem els nostres drets sense ser conscients que hi ha un col·lectiu que no té veu. Un col·lectiu format pels xiquets i xiquetes de tot el món els drets de les quals, per desgràcia, sovint s’incompleixen.

Gràcies al Dia Universal del Xiquet podem reivindicar que els xiquets són els que més pateixen tots els problemes, i que l’educació, la salut i la protecció són pilars bàsics que tot xiquet ha de gaudir.

Garantir el desenvolupament i el benestar dels més xicotets està en mà de tots nosaltres, i este dia ha de servir com un bon recordatori.

La nostra aportació al Dia Universal del Xiquet

Des de Caixa Popular volem aprofitar este dia per a conscienciar als adults sobre els drets dels xiquets i xiquetes, aportant una eina pràctica, didàctica i educativa per als més xicotets ja que, al cap i a la fi, este és el seu dia.

Des d’este mateix enllaç, pots descarregar el mesurador infantil de Caixa Popular que pretén recordar des del primer a l’últim dret dels xiquets. Este descargable està pensat per a imprimir i muntar a casa, de manera que pugueu penjar-ho en la paret i que complisca amb la utilitat de mesurar el creixement dels teus fills, mentre tu t’assegures que creixen també en valors i en el coneixement dels seus drets.

Fem créixer els drets dels xiquetes i xiquetes!

Deixeu un comentari

X