Entrevistem Francisco Machado, responsable del sector de centres educatius

2021-10-05T10:05:37+02:00 5 d'octubre de 2021|Al teu costat|

Prosseguim amb les entrevistes a especialistes i, coincidint amb la celebració del Dia Mundial dels Docents, entrevistem la persona responsable d’aquest sector en Caixa Popular: Francisco Machado.

 

Hola, el meu nom és Francisco Machado. Em vaig incorporar a Caixa Popular el 2003.

El gros de la meua experiència professional en Caixa l’he passat en la xarxa d’oficines com a gestor o director de diverses oficines: Canals, Paiporta, Sedaví, Massanassa, Puçol, Paterna i els últims anys la Font del Gerro . Ara estic immers en un nou projecte apassionant en l’Àrea de Banca Empresa, on soc el responsable dels Sectors Educatiu, Alimentació i Farmàcia

M’encanta passar tot el temps possible amb la família i els amics. M’agrada aprofitar al màxim el temps lliure fent tota mena d’activitats: eixir a passejar per la muntanya o la platja, anar al cinema, bicicleta, anar a pescar amb els meus fills, gaudir un diumenge d’una bona paella amb la família i els amics…

 

 Com definiries breument l’objectiu que vols assolir amb el desenvolupament d’aquesta especialitat?

L’Especialitat d’Universitats i Centres d’Ensenyament s’integra dins de l’Àrea de Banca Empresa; donem suport a la xarxa comercial i a clients externs (universitats i centres de formació reglada i no reglada i col·lectius vinculats) per aconseguir que els seus projectes educatius compten amb el suport financer requerit i puguen implementar-los dins del termini i en la forma escaient.

La nostra faena consisteix a conéixer en profunditat, a entendre la importància que el sector educatiu té per al desenvolupament econòmic i social de la nostra regió i així poder valorar, acompanyar i assessorar, financerament parlant, en les seues diferents etapes els centres d’ensenyament. Per a cada tipologia de centre d’ensenyament (formació reglada: infantil, primària, secundària, universitària; formació especialitzada, o formació no reglada….) tenim una solució personalitzada.

Aquesta proximitat, coneixement i servei també la fem extensiva als col·lectius vinculats a l’especialitat, com poden ser: docents, famílies-estudiants i Ampa. Implementem solucions que busquen satisfer les diferents necessitats d’aquests col·lectius: compte associació, línies de finançament educatives en condicions preferencials…

La nostra faena amb vista a les nostres oficines consisteix a ajudar-los en tot allò que requerisquen facilitant-los eines o palanques a través de: convenis de col·laboració institucionals, campanyes, productes, serveis, suport comercial en la gestió… És a dir estem per a ajudar els nostres companys i companyes @ en tot allò que puguen necessitar perquè Caixa Popular es consolide com un referent entre les universitats, centres d’ensenyament i organitzacions educatives valencianes.

 

 

Què creus que valoren més els clients del segment en Caixa Popular?

Crec que el que valoren més els centres d’ensenyament és la nostra proximitat, els nostres valors, la nostra identitat, la manera d’entendre i de fer banca que tenim.

Quan ens coneixen, difícilment ens deixen, perceben que som diferents i que és important tindre en el seu pool bancari una entitat de referència com és Caixa Popular.

 

 

Quin tipus de servei i assessorament pot esperar un client del sector en Caixa Popular?

Els centres/col·lectius clients de Caixa Popular reben un servei professional, personalitzat i global. Aquest servei pot anar des de la simple obertura d’un compte corrent amb la gestió corresponent de cobraments i pagaments, el suport a les famílies a través de les línies de finançament educatives, la valoració de projectes d’inversió per a construcció o adaptació d’aules o finançament de necessitats de circulant.

En Caixa Popular ens adaptem a les necessitats dels nostres centres i col·lectius.

 

Què valores més de ser soci i treballador d’una empresa com Caixa Popular?

La figura de soci cooperativista i tot el que implica: responsabilitat, llibertat de participació, col·laboració i implicació en l’entorn, gestió per valors, confiança, companyonia, compromís… Així podríem continuar parlant dels avantatges del nostre model cooperativista i de com Caixa Popular i el compromís de cadascun dels seus socis és important amb vista a ser un agent rellevant en el creixement i la transformació de l’economia i societat valenciana.

Moltes gràcies a Francisco per la seua generositat a l’hora de respondre’ns a aquestes preguntes. I amb aquesta ja són cinc les entrevistes a especials; pots llegir-ne la resta en els enllaços següents:

Josep Llopis, Vicent Vengut, Mireia Mirete, Miguel Montagut.

 

Deixeu un comentari

X