Entrevistem Juan Gallur, director de Banca Empresa de Caixa Popular.

2021-10-21T14:42:02+02:00 21 d'octubre de 2021|Al teu costat|

Hui tenim el plaer d’entrevistar Juan Gallur, el nostre director de Banca Empresa. Ell mateix es presenta:

Em dic Juan Gallur, estic 23 anys en l’entitat i he desenvolupat la meua activitat professional en Caixa Popular en diverses funcions, sempre en totes molt prop dels nostres clients. Els últims 13 anys com a director d’oficina i els últims 4 anys com a director de l’Àrea de Banca Empresa.

Em considere una persona optimista, compromesa amb els meus valors i m’encanta assumir nous reptes. Entre les meues aficions m’agrada eixir a córrer en entorns naturals, gaudir de la família, la lectura i també de la música.

 

  • Com definiries breument l’objectiu que vols assolir amb el desenvolupament d’aquesta especialitat?

El nostre objectiu principal és ajudar el teixit empresarial valencià a assolir els seus objectius empresarials, per això ens esforcem a adaptar-nos a les seues necessitats i entendre el seu negoci.

El que més ens motiva és veure com ajudem els empresaris a crear valor per a la societat.

 

  • Què creus que valoren més els clients del segment en Caixa Popular?

Les empreses que treballen amb Caixa Popular s’adonen de la nostra professionalitat, grau d’implicació, proximitat i actitud de servei.

També valoren molt que som una entitat valenciana, amb el centre de decisions en el nostre territori i totes les decisions que prenem les fem amb “accent valencià”. El nostre interés està únicament en aquest territori i això és un element diferencial clar amb la resta de les entitats financeres.

El procés de concentració bancària en què estem immersos des de fa ja més d’una dècada i que ha adquirit una importància especial en els últims mesos ens converteix en la principal entitat autòctona i comptar amb nosaltres en el pool bancari és important per a la majoria dels empresaris valencians.

L’elevat nivell formatiu dels nostres equips, la seua actitud de servei, la nostra gamma de productes i condicions fa que els nostres clients ens valoren molt bé.

 


  • Quin tipus de servei i assessorament pot esperar un client del sector en Caixa Popular?

Les empreses clientes de Caixa Popular compten amb una nòmina d’especialistes al seu servei. En primer lloc, en totes les oficines tenim almenys una persona amb alta capacitació en el segment empresarial, però a més els clients compten amb especialistes de suport per part de Serveis Centrals en temes com, comerç exterior, assegurances, mitjans de pagament, cartera nacional, gestió de tresoreria i mercats financers, o banca privada per a empreses i empresaris.

En Banca Empresa de Caixa Popular tenim identificats fins 20 sectors empresarials; per a cadascun d’aquests sectors hi ha un responsable i un equip; com et pots imaginar aquests equips i el seu líder fan que els clients troben interlocutors que entenen les especificitats concretes de l’empresa i, per tant, troben un proveïdor financer de valor.

També destacaria el nostre departament de Comerç Internacional, que està més de 40 anys acompanyat milers d’empreses en la seua aventura exterior, sent àgils, cobrint els seus riscos i estant quan se’ns necessita, fins i tot en els moments més difícils.

Finalment tenim acords amb partners per a oferir de manera gratuïta als nostres clients servei de consultoria estratègica, servei de consultoria en matèria d’ajudes i subvencions i una plataforma digital que permet a tots els nostres clients fer cerques d’ajudes públiques de manera també gratuïta.

 

  • Què valores més de ser soci i treballador d’una empresa com Caixa Popular?

La nostra forma jurídica, sens dubte, ho condiciona tot. Hi ha molts aspectes a què done molt de valor en la nostra cooperativa, som una entitat diferent i això ho noten els clients, tenim uns valors arrelats que ens encaminen a fer una banca enfocada en l’impacte social. Per als que ens desenvolupem professionalment en Caixa Popular, hi ha una paraula, “participació”, que és clau en tres sentits, participem de la gestió, participem de la propietat i participem dels resultats, això no és gens fàcil de trobar en el món empresarial fora de l’àmbit cooperatiu

 

 

 

Deixeu un comentari

X