Eres de la generació Y o mil·lennista? Descobreix-ho

2020-12-14T09:11:56+01:00 14 de desembre de 2020|social|

En l’itinerari entre generacions, arribem als nascuts entre el 1982 i el 1994, coneguts com la generació Y. Els mil·lennistes són joves adaptats a un món en evolució constant, que utilitzen les xarxes socials per a comunicar-se amb amics i desconeguts per igual.

Fills de la generació X i nets dels baby boomers, es diferencien d’aquestes generacions perquè valoren la llibertat personal per damunt de tot. Això provoca que descuren les seues relacions laborals i que no mantinguen el mateix lloc de treball durant molt de temps.

Per a ells, el lema és viure el present. Si vols saber més trets de la seua personalitat, et deixem aquesta infografia, on aprendràs tot el que necessites saber sobre la generació més lliure del món.

 

 

El canvi és una constant en la vida dels mil·lennistes, que han d’enfrontar-se a nombrosos reptes que no afectaven les generacions anteriors. Per a ells és normal desconéixer el futur i fins i tot fugir de la rutina si senten que entra en conflicte amb la realitat que tant estimen.

L’ambició és un deure per a ells. Els encanta viatjar i conéixer cultures noves, a més d’establir connexions sòlides amb altres persones i interessar-se realment per tots els apartats de la seua vida. La cerca de la llibertat els porta a vegades, això sí, a descurar la família o els amics.

Deixeu un comentari

X