Tens una empresa? Estalvia amb un bon pla energètic

2020-09-29T09:54:32+02:00 29 de setembre de 2020|Deixant empremta, econòmica, Els teus diners, Empren|

Tota ajuda d’estalvi és benvinguda. Així que, si tens una empresa i no tens un bon pla energètic, és probable que estigues gastant més diners en energia del que imagines. Sabies que la despesa energètica sol ser una de les més importants que assumeix una empresa? Hui, et donarem algunes pautes per a preparar-ho i poder estalviar. No sols des del punt de vista econòmic, sinó també mediambiental.

Reduir el consum energètic no sols es tradueix en una factura més baixa, sinó també en un ús més eficient dels recursos. Una cosa imprescindible ateses les circumstàncies actuals d’emergència climàtica. Ens hem proposat ajudar-te i hem preparat per a tu la infografia següent, amb les claus que has de tindre en compte per a preparar el pla d’energia de la teua empresa.

 

 

Si eres client de Caixa Popular i el teu negoci és un comerç, has de descarregar-te l’app Ruralvía El meu Negoci. És una aplicació per als usuaris de Ruralvía que tinguen un dels nostres TPV, que els permet tindre el màxim control de l’evolució de les vendes de la seua empresa. Entre altres funcionalitats, es poden fer diferents comparatives i, a més, inclou el servei gratuït de multidivisa perquè els teus clients puguen pagar en la seua moneda. En el cas que encara no la tingues instal·lada en el teu mòbil, descarrega-te-la.

Deixeu un comentari

X