Estalviar per percentatges, el popular mètode de Harv Eker

2019-12-12T13:40:51+01:00 31 d'octubre de 2019|Al teu costat|

Potser ja has sentit a parlar del mètode Harv Eker per a estalviar i traure a les finances com més partit millor sense renunciar a res. Harv Eker, escriptor i empresari d’èxit, en el llibre Los secretos de la mente millonaria, ens mostra la manera com, per mitjà d’un sistema de percentatges ben senzill, podem millorar l’economia i, fins i tot, estalviar. 

El mètode de Harv Eker per a l’estalvi ha cridat l’atenció tant dels professionals de les finances com del públic en general. Descobreix-lo i aprén a arribar a final de mes amb superàvit.

 

 

És important que sàpies que l’eficàcia del mètode Eker es basa en el fet que l’estalvi s’efectua abans de començar a gastar els diners. L’eficiència de la pràctica se centra a reservar els diners per a les partides de despeses, estalvi, oci, formació, etc., en el moment en què es rep l’ingrés principal en el compte bancari.

Hui, Dia Mundial de l’Estalvi, t’animem a posar en pràctica aquest mètode o un altre que tingues al cap. I, a més, si vols pots acostar-te a una oficina de Caixa Popular i consultar els productes enfocats a l’estalvi que tenim disponibles. T’informarem sense compromís!

 

Deixeu un comentari

X