Estalviar, una tasca que pots aplicar en la teua ciutat amb aquests consells

2020-11-02T11:27:33+01:00 30 d'octubre de 2020|Els teus diners|

Estalviar en el dia a dia és una tasca complicada si tenim en compte totes les despeses que ens atabalen de manera periòdica, però també imprevista, en una ciutat. Ens referim als preus dels aliments, que solen ser més alts en les zones urbanes, però també al cost extra del transport o a les begudes i els menjars dels restaurants.

Si volem evitar que el cost de vida influïsca de manera negativa en els nostres ingressos, hem de preparar-nos amb bons hàbits financers. És per això que, en aquest Dia Mundial de l’Estalvi, volem que integres una sèrie de pautes en el teu comportament diari, amb l’objectiu que pugues planejar els teus propis pressupostos de manera còmoda.

 

Com veus, tindre en compte aspectes tan importants com el lloc o la grandària d’una llar si has de mudar-te o decidir com gaudiràs el temps lliure poden ajudar-te a estalviar molts diners en la teua butxaca.

Però si realment vols començar a plantejar la teua pròpia rutina d’estalvi, has de parar les despeses formiga que teniu tu i la teua família a la ciutat. Per exemple, pots preparar l’entrepà als teus xiquets en compte que siguen ells els que compren l’entrepà o els snacks en la cantina del col·legi a un preu més alt.

Sigues acurat, i aconseguiràs estalviar. Si a més comptes amb Les meues Finances, l’eina financera de Caixa Popular que ve integrada en la seua banca digital, Ruralvía, podràs establir les teues pròpies metes d’estalvi amb vista a la fi d’any, o veure les teues despeses dins de categories que et permetran esbrinar per on has de retallar amb vista al futur.

Deixeu un comentari

X