• Traspaso a cuenta

Fes els teus traspassos a compte amb facilitat en Ruralvía app

2021-07-23T18:23:39+02:00 11 d'agost de 2021|Entorn digital|

Ruralvía és una banca digital molt completa que posa al teu abast tota mena de serveis perquè organitzes els teus diners com més t’agrade. Des de preparar tots els teus rebuts per categories fins a enviar els diners en forma de transferències o fer un traspàs a compte, la facilitat i la comoditat són els denominadors comuns perquè et sentes a gust mentre ho fas.

El traspàs a compte és una operació que et permet disposar de diners de manera immediata en el teu compte corrent o llibreta, aconseguint que el saldo que tens en la targeta de crèdit passe a aquest lloc, la qual cosa et dona l’oportunitat de desfer-te dels deutes innecessaris que s’han produït durant l’estiu.

Hui t’ensenyem tot el que necessites saber per a fer aquesta operació, que et permet amortitzar l’import traspassat com t’agrade més: en còmodes terminis o la totalitat a final de mes. Si t’agrada la idea, queda’t amb nosaltres i guarda aquesta infografia en el navegador.

 

 

 

En el cas que tingues algun problema amb Ruralvía, perquè has oblidat la clau de signatura o el PIN de la teua targeta per a operar-hi, sempre pots resoldre-ho a través de les solucions accessibles per als clients dins de la mateixa app o en la pàgina web. D’aquesta manera, tindràs a la teua disposició totes les incidències i la manera de donar-los una resposta en el mateix lloc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X