Gescooperativo col·labora amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer

2021-03-03T10:29:23+01:00 2 de març de 2021|Deixant empremta, econòmica|

El fons solidari de Gescooperativo, Rural Sostenible Moderat, FI, dona el 2% de la comissió de gestió a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Article elaborat per Gescooperativo, gestora dels fons d’inversió que ofereixen les nostres oficines.

El 2020 Gescooperativo va crear un nou fons solidari, Rural Sostenible Moderat, FI, afegint als nostres criteris d’inversió socialment responsables, el compromís social, comprometent-nos a donar tots els anys un 2% de la comissió de gestió del fons a una ONG.

Enguany hem escollit l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) com a beneficiaris de la donació. L’AECC és una organització sense ànim de lucre fundada el 1953 per ajudar els malalts de càncer i lluitar contra la malaltia en tots els seus fronts. La fundació científica AECC compta amb 141 centres d’investigació distribuïts en 32 províncies espanyoles en què es desenvolupen projectes d’investigació en les diferents fases del desenvolupament d’un càncer, des de la prevenció fins a la metàstasi.

El compromís social és una part fonamental del nostre sentit de la responsabilitat com a entitat. Per tant, des de Gescooperativo ens sumem a la iniciativa d’aportar el nostre granet d’arena mitjançant el compromís social en l’àmbit de la inversió, posant damunt la taula els interessos socials amb l’objectiu de treballar de manera sostenible pel bé comú i ajudar així a construir un món millor per a tots.

Deixeu un comentari

X