CONTROLAR LES DESPESES DE NADAL ÉS MÉS SENZILL EN CAIXA POPULAR

2021-12-20T15:36:14+01:00 20 de desembre de 2021|Entorn digital|

El pressupost per a regals es dispara per Nadal, època en què s’ajunten les festivitats més tradicionals amb altres esdeveniments socials. El secret santa (“amic invisible”) consisteix a intercanviar regals amb amics per sorteig i sol tindre un límit de preu, encara que prompte comprovem que respectar aquesta quantitat per a cada regal és molt complicat. Tot i que són molts els que reben una paga extra en aquestes dates, la despesa de Nadal continua sent un assumpte espinós. Si vols aprendre a organitzar-te per controlar aquesta despesa, segueix els consells de la infografia:

1. Perquè no se t’escape cap despesa, és millor englobar-les en categories com ara “restaurants” o “gasolina”. No tens temps per a anar analitzant cada despesa i posant una categoria a cadascuna? Ara en Ruralvía et donem la faena feta! Gràcies al servei Les meues Finances – dins del menú principal de Ruralvía – trobaràs totes les teues despeses i ingressos ja categoritzats, amb l’opció d’editar o crear noves categories, podràs veure quan rebràs la pròxima despesa dels teus rebuts o impostos o quan està previst que ingressen la teua pròxima nòmina també. És a dir, gràcies a Les meues Finances, ja tens la base construïda per a començar a analitzar, per exemple, quina partida de despeses es pot reduir i quins objectius d’estalvi et pots marcar per a l’any vinent.

2. No caigues en el “ja ho pagaré” o “ja m’ho donaran”, la cosa més recomanable és saldar comptes ara i ací per registrar la despesa al moment. Pagar mitjançant Bizum està a l’ordre del dia per la seua senzillesa i rapidesa, podràs usar-ho en qualsevol esdeveniment nadalenc. Pregunta als teus contactes si usen Bizum i gestiona al moment aquestes despeses menudes que després es fan més grans, quan has acumulat certs deutes sense cobrar o pagar. Des de Bizum, sol·licitar, enviar i rebre diners amb usuaris que estan donats d’alta en el servei també, és immediat i senzill. Si eres client de Caixa Popular, podràs utilitzar Bizum des de la nostra app Ruralvía Pay.

3. Si una despesa és molt quantiosa, pots optar per pagar-la a quotes, sempre que hages tingut en compte les condicions per a utilitzar aquest servei. Per exemple, els clients de Caixa Popular podran pagar a terminis les compres que superen els 90 € i s’hagen abonat des d’una targeta de crèdit. Per això, amb una bona planificació, podràs organitzar el millor Nadal sense que això supose eixir de desembre en números rojos.

 

 

Deixeu un comentari

X