Huit consells per a mantindre la seguretat del mòbil

2020-01-13T13:25:23+01:00 13 de gener de 2020|Entorn digital|

Quan pensem en el passat, és molt fàcil veure que els mòbils han evolucionat des de la funció principal de fer i rebre telefonades fins a altres alternatives que ens faciliten el dia a dia. Ara podem portar damunt el nostre telèfon intel·ligent per a pagar, enviar correus electrònics, comunicar-nos amb els amics i els familiars, compartir fotos… La quantitat tan enorme de dades que hi emmagatzemem els fan susceptibles de ser robats. Per això té una importància vital entendre els consells següents de seguretat per a mòbils.

La primera recomanació consisteix a utilitzar contrasenyes prou segures. La biometria ens permet, hui dia, utilitzar l’empremta dactilar per a desbloquejar el dispositiu i accedir a totes les aplicacions. També podem fer servir l’iris del nostre propi ull i la forma del rostre.

També és important mantindre el mòbil sempre actualitzat i vigilar els permisos que atorguem a les apps descarregades, de manera que tinguem el control de la seguretat en el nostre dispositiu mòbil. Mira la infografia següent per saber com pots mantindre el mòbil a reer de ciberatacs.

A més, els clients de Caixa Popular poden descarregar-se l’app ruralvía mòbil i efectuar les operacions bancàries que necessiten a través del telèfon. Aprofita els avantatges que t’ofereix ruralvía mòbil!

Si no ets client de Caixa Popular i vols formar part de la nostra entitat, pots fer-te’n client d’una manera fàcil i ràpida. T’hi esperem!

Deixeu un comentari

X