Huit raons per a començar a usar el TPV virtual de Caixa Popular en el teu comerç

2020-11-18T09:21:07+01:00 18 de novembre de 2020|Els teus diners, Entorn digital|

El terminal de punt de venda virtual de Caixa Popular permet als nostres comerços clients cobrar les compres a través d’una passarel·la de pagament digital. En definitiva, en aquests temps de COVID-19 que estem vivint, és l’eina perfecta per a facilitar un mitjà de cobrament i pagament segur i sense contacte.

Els comerços client que treballen amb el TPV virtual de Caixa Popular fan els seus cobraments de manera digital, ràpida, amb total seguretat i la màxima comoditat. Veurem detalladament quins avantatges ofereix el TPV virtual tant als negocis com als clients que volen fer les seues compres:

 

 1. El TPV virtual executa el pagament en un període curt de temps. En cas que calga fer una devolució, el mètode és igual de senzill i efectiu per al comerç i el comprador.

 

 1. Tots els comerços amb TPV virtual tindran l’opció d’oferir als seus clients el servei PayGold. Es tracta del nostre servei de cobrament a través d’una URL de pagament que rebrà el client mitjançant un missatge de text en el seu telèfon mòbil, o a través d’un correu electrònic. El comprador haurà de completar les seues dades de la targeta i autenticar la seua identitat abans de fer el pagament.

 

 1. S’ofereix una imatge de marca del comerç moderna, digital i preparada per als temps difícils que estem vivint a escala mundial a causa de la pandèmia de la COVID-19.

 

 1. El TPV virtual de Caixa Popular ofereix al comerç la possibilitat de configurar diferents mètodes de cobrament i triar entre pagaments preautoritzats, pagaments recurrents i pagaments per referència, per exemple.

 

 1. Des del mes de setembre passat, els comerços clients de Caixa Popular que disposen de TPV virtual poden oferir als seus clients l’opció de pagar les compres amb la funcionalitat Bizum *eCommerce. Aquesta nova funció permet als usuaris fer de manera senzilla, còmoda i segura les seues compres: només hauran de triar Bizum com a mitjà de pagament, incloure el seu número de telèfon, la seua clau Bizum, i confirmar l’operació introduint un codi que rebran per SMS en el seu telèfon mòbil.

 

 1. El negoci podrà accedir, en qualsevol moment, en el seu mòdul d’administració web del TPV virtual. Des d’aquest accés en línia controlarà totes les operacions registrades des del terminal, per revisar detalladament els moviments, les devolucions o les anul·lacions duts a terme.

 

 1. El comerç obri la possibilitat de vendre els seus productes i serveis a clients de tot el món, sense incloure restriccions per la mena de moneda, ja que és multidivisa, o per la targeta utilitzada per a fer el pagament. De fet, el TPV virtual de Caixa Popular accepta pagaments amb les targetes Discover, Diners Club International, BC Card de Corea del Sud, Elo del Brasil, Troy de Turquia, RuPay de l’Índia i UnionPay International.

 

 1. El comerç, a més, tria les pantalles que vol mostrar als clients en tot el seu procés de pagament. Cada pantalla s’adaptarà a la grandària del dispositiu utilitzat pel client, per millorar la seua experiència i facilitar el procés, a més de poder afegir els missatges en diferents idiomes.

 

Els clients que compren en comerços amb el TPV virtual de Caixa Popular, a més, es beneficien dels avantatges següents:

 • Gaudiran de l’Estàndard de Seguretat de Dades per a la Indústria de Targeta de Pagament (PCI DSS), Compra Electrònica Segura (CES) i els protocols internacionals Visa Secure i MasterCard Identity Check, en tots els pagaments que facen.
 • El comprador trobarà diferents opcions de divisa per escollir la moneda del seu país a l’hora de fer el pagament.
 • El client podrà, a més, triar la possibilitat d’ajornar el pagament de la seua compra, sempre que la targeta utilitzada per a fer el pagament tinga aquesta opció.

 

En cas que estigues considerant l’ús del TPV virtual per a millorar els resultats del teu negoci, des de Caixa Popular t’oferim una solució. El nostre equip d’especialistes t’ajudarà a integrar de manera ràpida i senzilla el TPV virtual en la pàgina web del teu comerç. Sol·licita’n més informació des del nostre web!

Deixeu un comentari

X