• Planes durante la cuarentena

Idees de coses que pots fer durant la quarantena

2020-04-14T17:33:45+02:00 11 d'abril de 2020|Al teu costat|

Seguim confinats a casa per a evitar que hi haja més contagis del coronavirus COVID-19. Ja hem superat la part més difícil, que han sigut les primeres setmanes, i podem dir que ens hem acostumat a estar a casa. Hem desenvolupat la creativitat pensant en coses que podem fer perquè els dies vagen passant, però és molt probable que se t’hagen acabat les idees. No patisques! Hui te’n deixem unes quantes perquè els dies passen com més prompte millor.

Ja ho diu el refrany, “D’un gran mal ix un gran bé!”. Trau partit a la quarantena i aprofita tot el temps que ens ofereix per a fer coses. Quan reprengues la rutina i el ritme de vida atrafegat, de segur que trobaràs a faltar tindre temps lliure. Ara que en tens, és el moment perfecte per a fer tot el que sempre has volgut fer.

que fer en quarantena

 

Llegir revistes o llibres en línia, cuinar, fer un curs de disseny gràfic o de fotografia en Domestika, escoltar un concert del teu artista preferit en reproducció en continu (streaming) o veure alguna gravació de teatre en la Teatroteca del Centre de Documentació Teatral són algunes de les idees que et proposem, però trobar un moment del dia per a relaxar-se i pensar també va molt bé.

Deixeu un comentari

X