8 març 2018
Valencianes, lluitadores, artistes, revolucionàries… i dones. Moltes són les dones que han aportat el seu gra d'arena a conquistar una societat més igualitària; i des de Caixa Popular volem rendir un homenatge i donar tot el nostre reconeixement a les dones més influents de la Comunitat Valenciana.
Pilar de la Oliva
Va nàixer a Alzira en 1957 i des de l'any 2010 ocupa la presidència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. Per ell, passen els casos judicials i els més importants de corrupció a la Comunitat Valenciana.
Sole Giménez
Va nàixer a París, però ja s'ha consolidat com una de les dones més influents en el panorama musical valencià. Se li coneix per ser la cantant del grup Presumptes Implicats, i hui és professora de veu en la Berklee School of València. A més, també és membre del Consell Valencià de Cultura des de 2014.
Patricia Campos
Natural d'Onda, Patricia Campos és un exemple de revolucionària per la seua naturalesa de pionera. Per a començar, és pilot de reactor de l'Armada Espanyola, passant per ser l'única espanyola entrenadora de futbol professional d'Estats Units. És el clar exemple del que suposa obrir-se terrè en un món d'homes. Ha arribat a jugar amb l'equip USA Navy, i és coneguda per la seua aposta per la integració dels joves a través de l'esport.
Pilar Mateo
La valenciana Pilar Mateo és una altra de les dones que han destacat en el nostre país. El seu èxit més destacable es deu a la tecnologia que permet controlar la Malaltia de Chagas. Està vinculada al món de la pintura però mai ha abandonat el món sanitari.
Ana LLuch
Anna Lluch Hernández, veïna de Meliana és coneguda com la metgessa del càncer. Exerceix i és cap del Servei d'Hematologia i Oncologia de l'Hospital Clínic Universitari de València. Investigadora i catedràtica, compta amb l'Alta distinció de la Generalitat Valenciana i més de deu guardons avalen els seus anys de recerca contra el càncer de mama.
Una persona admirable i admirada per la passió pel seu treball i la seua incansable lluita contra el càncer de major afectació entre la població femenina, sens dubte tot un referent més enllà de la Comunitat Valenciana.
Escrito el dj., 08/03/2018 - 08:28
Compartir este post
Artículos relacionados

La teua privacitat biomètrica: garantida en l’àmbit financer
La tecnologia biomètrica s’empra amb l’objectiu de resguardar la identitat dels clients i evitar qualsevol intent d’usurpació d’identitat o frau.
El sector financer ha vist un augment en l’ús de dades biomètriques com a mesura de protecció d’identitat i prevenció de dades. Característiques úniques com les empremtes dactilars, el reconeixement facial o la veu s’utilitzen per a identificar i autenticar a cada individu de manera segura. Per aquesta raó, les entitats financeres han implementat aquest tipus de tecnologia amb la finalitat de salvaguardar les dades dels seus clients i previndre casos de suplantació d’identitat i frau.

Descobreix la manera protegir les teues targetes bancàries del carding.
El carding és una activitat delictiva en ascens que implica l’adquisició i l’ús il·lícit de targetes bancàries.
La preocupació pel frau amb targetes bancàries, particularment el carding, va en augment en l’entorn digital. Per a protegir-se d’aquesta amenaça, és essencial seguir directrius de seguretat i utilitzar les mesures aconsellades per Caixa Popular. Juntament amb això, també és important estar al dia de les últimes tendències en carding i les estratègies de prevenció mitjançant recursos en línia de confiança.

Què significa i quina és la funció del SEPA?
El SEPA simplifica les operacions i les transferències internacionals en euros, eliminant obstacles i disminuint les despeses tant per als usuaris com per a les institucions financeres.
La sigla SEPA significa Àrea Única de Pagaments en Euros en valencià i fa referència a una iniciativa impulsada per les autoritats i les institucions financeres de la Unió Europea. El seu propòsit principal és unificar i simplificar els pagaments en euros als països membres de la zona euro, així com en alguns països no pertanyents a la UE que han optat per adoptar aquest estàndard.