social

Pertanys a la generació baby-boom? Descobreix-ne totes les característiques

28 oct. 2020

Hui dia, hi ha molts termes que estan de moda, però no els coneixem en profunditat, entre els quals el de la generació baby-boom. Els homes i dones que hi pertanyen a ella van nàixer entre el 1945 i el 1964, una època marcada per l’increment de la natalitat que es va donar en les dècades posteriors a la Segona Guerra Mundial.

A Espanya, els baby-boom són persones que aposten pel treball estable, que han hagut de suportar una dictadura i la transició a la democràcia, i són capaces de liderar grans equips cap a l’èxit. No obstant això, encara que són molt familiars, no gaudeixen tant del temps lliure com les generacions posteriors dels mil·lennistes i la X, a més que no tenen un coneixement natiu de la tecnologia.

I és que, a pesar que la generació baby-boom és molt productiva en la seua faena, li costa adaptar-se a l’entorn digital o a les tendències de mercat que tendeixen cap a la globalització en el món en línia. Aquestes són altres de les característiques d’aquest grup sociodemogràfic, que t’ajudaran a comprendre’l en profunditat.

 

 

Els plans de pensions són productes de previsió destinats a acumular capital a través d’aportacions periòdiques. Gràcies a aquests, molts baby-boom troben el complement ideal per a les seues pensions públiques, a més de beneficiar-se d’avantatges fiscals propis d’aquests productes financers.

En Caixa Popular podem facilitar-te informació sobre els diferents plans de pensions disponibles, en funció de la teua edat i les teues possibilitats econòmiques. A més, et facilitem una eina digital molt útil per a calcular una estimació dels ingressos que rebràs en la teua jubilació de la Seguretat Social i calcular les aportacions a plans de pensions o plans de previsió (EPSV) i altres productes financers que hauries de fer per mantindre un cert poder adquisitiu en el moment de la jubilació.

Escrito el dc., 28/10/2020 - 09:00

Compartir este post

Artículos relacionados

La teua privacitat biomètrica: garantida en l’àmbit financer

La teua privacitat biomètrica: garantida en l’àmbit financer

La tecnologia biomètrica s’empra amb l’objectiu de resguardar la identitat dels clients i evitar qualsevol intent d’usurpació d’identitat o frau. 
El sector financer ha vist un augment en l’ús de dades biomètriques com a mesura de protecció d’identitat i prevenció de dades. Característiques úniques com les empremtes dactilars, el reconeixement facial o la veu s’utilitzen per a identificar i autenticar a cada individu de manera segura. Per aquesta raó, les entitats financeres han implementat aquest tipus de tecnologia amb la finalitat de salvaguardar les dades dels seus clients i previndre casos de suplantació d’identitat i frau. 
 

Descobreix la manera protegir les teues targetes bancàries del carding.

Descobreix la manera protegir les teues targetes bancàries del carding.

El carding és una activitat delictiva en ascens que implica l’adquisició i l’ús il·lícit de targetes bancàries. 


La preocupació pel frau amb targetes bancàries, particularment el carding, va en augment en l’entorn digital. Per a protegir-se d’aquesta amenaça, és essencial seguir directrius de seguretat i utilitzar les mesures aconsellades per Caixa Popular. Juntament amb això, també és important estar al dia de les últimes tendències en carding i les estratègies de prevenció mitjançant recursos en línia de confiança. 
 

Què significa i quina és la funció del SEPA?

Què significa i quina és la funció del SEPA?

El SEPA simplifica les operacions i les transferències internacionals en euros, eliminant obstacles i disminuint les despeses tant per als usuaris com per a les institucions financeres. 


La sigla SEPA significa Àrea Única de Pagaments en Euros en valencià i fa referència a una iniciativa impulsada per les autoritats i les institucions financeres de la Unió Europea. El seu propòsit principal és unificar i simplificar els pagaments en euros als països membres de la zona euro, així com en alguns països no pertanyents a la UE que han optat per adoptar aquest estàndard.