Al teu costat

Si has de fer la maleta, aquests són els millors països per a viure-hi

25 ag. 2020

Hi ha molts atractius per a viure a l’estranger. Oportunitats laborals noves i millors, aprendre un idioma, descobrir cultures diferents… Sobre la base d’aspectes com la igualtat d’oportunitats, la seguretat, el progrés, l’alfabetització i l’estabilitat financera, les Nacions Unides han elaborat una llista amb els millors països per a viure-hi l’any 2020. Entre els deu primers hi ha llocs com Noruega, Suïssa, Alemanya… Espanya ocupa la posició 26, per davant de França i Portugal.

Vegem per què l’ONU considera que aquests països, i no uns altres, són els millors per a viure-hi.

1. Noruega té una esperança de vida elevada, que se situa en 82 anys de mitjana, fet que es deu al bon sistema de salut públic noruec.

2. Suïssa. En el cas dels suïssos l’esperança de vida se situa en 83 anys, una raó molt bona per a ocupar el segon lloc del rànquing.

3. Austràlia. La gran aposta que Austràlia manté per l’educació, en què l’escolarització mitjana dels residents és fins als 20 anys, com a mínim, és el motiu pel qual se situa en tercera posició.

4. Irlanda. La taxa de criminalitat tan baixa d’Irlanda és valorable; per això aquest país és mereixedor d’ocupar el quart lloc.

5. Alemanya també destaca per la importància que dona a l’educació, que és tan alta que només el quatre per cent dels alemanys no hanfet estudis universitaris o de postgrau.

6. Islàndia és un altre dels països amb una esperança de vida més alta, que se situa en 83 anys de mitjana.

7. Suècia és exemplar pel seu estat del benestar, ben sòlid, i perquè té unes condicions per als seus treballadors molt bones.

8. Hong Kong. La taxa de criminalitat tan baixa i el fet de ser un centre financer ben important fan de Hong Kong un altre dels millors llocs del món per a viure-hi l’any 2020.

9. Singapur també és un país amb una esperança de vida elevada i un bon sistema de salut.

1o. Els Països Baixos, amb una taxa de desigualtat laboral baixa en comparació amb altres llocs del món, també és un molt bonpaís per a començar una vida nova.

Escrito el dt., 25/08/2020 - 09:00

Compartir este post

Artículos relacionados

La teua privacitat biomètrica: garantida en l’àmbit financer

La teua privacitat biomètrica: garantida en l’àmbit financer

La tecnologia biomètrica s’empra amb l’objectiu de resguardar la identitat dels clients i evitar qualsevol intent d’usurpació d’identitat o frau. 
El sector financer ha vist un augment en l’ús de dades biomètriques com a mesura de protecció d’identitat i prevenció de dades. Característiques úniques com les empremtes dactilars, el reconeixement facial o la veu s’utilitzen per a identificar i autenticar a cada individu de manera segura. Per aquesta raó, les entitats financeres han implementat aquest tipus de tecnologia amb la finalitat de salvaguardar les dades dels seus clients i previndre casos de suplantació d’identitat i frau. 
 

Descobreix la manera protegir les teues targetes bancàries del carding.

Descobreix la manera protegir les teues targetes bancàries del carding.

El carding és una activitat delictiva en ascens que implica l’adquisició i l’ús il·lícit de targetes bancàries. 


La preocupació pel frau amb targetes bancàries, particularment el carding, va en augment en l’entorn digital. Per a protegir-se d’aquesta amenaça, és essencial seguir directrius de seguretat i utilitzar les mesures aconsellades per Caixa Popular. Juntament amb això, també és important estar al dia de les últimes tendències en carding i les estratègies de prevenció mitjançant recursos en línia de confiança. 
 

Què significa i quina és la funció del SEPA?

Què significa i quina és la funció del SEPA?

El SEPA simplifica les operacions i les transferències internacionals en euros, eliminant obstacles i disminuint les despeses tant per als usuaris com per a les institucions financeres. 


La sigla SEPA significa Àrea Única de Pagaments en Euros en valencià i fa referència a una iniciativa impulsada per les autoritats i les institucions financeres de la Unió Europea. El seu propòsit principal és unificar i simplificar els pagaments en euros als països membres de la zona euro, així com en alguns països no pertanyents a la UE que han optat per adoptar aquest estàndard.