Els teus diners

Sis idees de millennials per a salvar el planeta

14 nov. 2018

Milllennials que viuen preocupats pel futur del nostre planeta. Hui, l'ecologisme mira cap al futur de la mà de 5 joves menors de 30 anys. Ells han proposat les millors idees per a salvar el planeta i així ho ha resolt un jurat internacional.

Un jove per cada continent, Nacions Unides ha apostat per estos rostres per a fer efectiu un canvi en el medi ambient, que ens porte a un futur millor. Cada projecte rebrà 15.000 dòlars en fons per a fer-ho realitat. Una forma d'apostar pel nostre futur en mans de qui ha de canviar-ho.

Des de Caixa Popular volem donar suport a la proposta i saber un poc més sobre estes idees revolucionàries així com dels seus responsables.

Mariama Mamane
La guanyadora per Àfrica té 27 anys i actualment cursa un màster d'aigua i medi ambient a Burkina Faso. La seua proposta es basa en l'ús del jacint d'aigua, oferint una solució que ajudarà a gestionar l'aigua d'una forma sostenible i també a millorar l'accés a l'aigua potable.

Kaya Dorey
És canadenc i té 29 anys. El projecte que li ha portat a guanyar per Amèrica del Nord es diu Novell Supply co i consisteix en la producció de roba exempta de fibres sintètiques o de coloració tòxica. Este jove confia a canviar la mentalitat d'altres signatures perquè adopten les seues idees.

Omer Badokhon
El guanyador per Àsia és enginyer, i ha desenvolupat un sistema per a la descomposició ràpida de residus orgànics i la seua posterior utilització com a font d'energia. La seua intenció és que el projecte vaja més enllà del seu país, Iemen.

Adam Dixon
Té 25 anys i és britànic. La seua idea sorgeix en ajudar a la seua mare amb el jardí de casa i consisteix en un sistema que millora l'eficàcia de la producció horticultora alhora que redueix els costos.

Eritai Kateibwi 
La guanyadora del Pacífic va cursar un màster de medi ambient a Austràlia, encara que ella és equatoriana. El seu objectiu consisteix a reduir la contaminació mitjançant l'ús de plantes natives en les ciutats.

Caixa Popular aposta per un model de banca diferent, on també ens esforcem per ser una empresa cada vegada més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. A més, tractem de contribuir a la millora mediambiental mitjançant el finançament de projectes de caràcter ecologista i recolzant a associacions dedicades a estes finalitats.

Escrito el dc., 14/11/2018 - 12:21

Compartir este post

Artículos relacionados

La teua privacitat biomètrica: garantida en l’àmbit financer

La teua privacitat biomètrica: garantida en l’àmbit financer

La tecnologia biomètrica s’empra amb l’objectiu de resguardar la identitat dels clients i evitar qualsevol intent d’usurpació d’identitat o frau. 
El sector financer ha vist un augment en l’ús de dades biomètriques com a mesura de protecció d’identitat i prevenció de dades. Característiques úniques com les empremtes dactilars, el reconeixement facial o la veu s’utilitzen per a identificar i autenticar a cada individu de manera segura. Per aquesta raó, les entitats financeres han implementat aquest tipus de tecnologia amb la finalitat de salvaguardar les dades dels seus clients i previndre casos de suplantació d’identitat i frau. 
 

Descobreix la manera protegir les teues targetes bancàries del carding.

Descobreix la manera protegir les teues targetes bancàries del carding.

El carding és una activitat delictiva en ascens que implica l’adquisició i l’ús il·lícit de targetes bancàries. 


La preocupació pel frau amb targetes bancàries, particularment el carding, va en augment en l’entorn digital. Per a protegir-se d’aquesta amenaça, és essencial seguir directrius de seguretat i utilitzar les mesures aconsellades per Caixa Popular. Juntament amb això, també és important estar al dia de les últimes tendències en carding i les estratègies de prevenció mitjançant recursos en línia de confiança. 
 

Què significa i quina és la funció del SEPA?

Què significa i quina és la funció del SEPA?

El SEPA simplifica les operacions i les transferències internacionals en euros, eliminant obstacles i disminuint les despeses tant per als usuaris com per a les institucions financeres. 


La sigla SEPA significa Àrea Única de Pagaments en Euros en valencià i fa referència a una iniciativa impulsada per les autoritats i les institucions financeres de la Unió Europea. El seu propòsit principal és unificar i simplificar els pagaments en euros als països membres de la zona euro, així com en alguns països no pertanyents a la UE que han optat per adoptar aquest estàndard.