• Internet de las Cosas

L’auge de la internet de les coses a Espanya

2020-04-22T10:30:02+02:00 26 d'abril de 2020|Entorn digital|

La internet de les coses (IdC o IoT, en les sigles en anglés) està tenint un gran impacte en moltes indústries. Actualment, el sector el lideren les empreses automobilístiques, el sector dels serveis i l’industrial, però el creixement és imparable. Espanya és el cinqué país d’Europa amb més inversió en IdC, només per darrere d’Alemanya, el Regne Unit, França i Itàlia.

Aquesta tecnologia consisteix en la interconnexió digital d’objectes, com ara electrodomèstics, vehicles, màquines, aparells de teleassistència, de seguretat i molts altres, a través de sensors i API amb internet.

La internet de les coses té molts beneficis. Entre aquests beneficis, destaca la creació de noves oportunitats en sectors tradicionals; la generació de models nous de negoci; l’automatització de processos; l’optimització de les cadenes de subministrament; l’augment de la productivitat i una experiència de clientmillor, que rep un servei o producte totalment personalitzat.

Com veus, aquests avantatges fan que el creixement d’aquesta xarxa siga imparable a tot el món i que haja esdevingut una part integral de les estratègies de digitalització de les empreses.

Deixeu un comentari

X