La cura de la naturalesa, una tasca a l’abast dels nostres hàbits diaris

2020-03-03T11:45:30+01:00 3 de març de 2020|ambiental, Deixant empremta|

El calfament global és una realitat que cada vegada fa més mal al planeta i a la nostra manera de viure. Els humans som els grans responsables d’haver fet que la Terra haja arribat a aquest punt, però també som els que més ens hem d’implicar a l’hora de resoldre el problema.

Hui celebrem el Dia de la Natura, amb què volem conscienciar la població de la importància de cuidar el medi ambient i d’actuar de manera responsable amb els medis naturals que hi ha al nostre voltant. Tot això gràcies a una sèrie d’hàbits que Caixa Popular posa al teu abast perquè descobrisques que la cura del planeta és una responsabilitat de tots i cadascun de nosaltres:

 

En Caixa Popular adoptem moltes mesures per a minimitzar l’impacte de la nostra entitat en el medi ambient. Ens referim a la implantació de comunicacions digitals, que disminueixen el balafiament del paper; al reciclatge del paper i el cartó que consumim en les nostres oficines; al reciclatge de tòners d’impressores o a l’ús eficient dels recursos. A més, promovem iniciatives i col·laboracions amb associacions mediambientals locals per aconseguir, entre tots, tindre un planeta més net i pròsper.

Deixeu un comentari

X