La generació X: activa, ambiciosa i treballadora

2020-12-14T08:52:00+01:00 10 de novembre de 2020|social|

Si pertanys a la generació X (del 1965 al 1981), dels anomenats Peter Pan, que van nàixer de la generació Baby Boomer, segurament recordes molts fets que van canviar la història del món, com la caiguda del mur de Berlín o la Transició espanyola.

El caràcter polític i social d’aquests moviments, juntament amb altres com la famosa moguda madrilenya, caracteritzen la personalitat dels membres de la generació X, ambiciosos, reivindicatius i actius per naturalesa.

A més, els homes i dones que formen part d’aquesta generació comparteixen molts altres trets, com el gust per la tecnologia i pels viatges. En aquesta infografia descobriràs tot el que has de saber sobre la generació X.

 

 

Les persones de la generació X són grans amants dels viatges, els amics i la família. Els encanta compartir bons moments amb ells a l’aire lliure, practicant activitats com el senderisme, la natació i el ciclisme. A més, solen passar bastant de temps davant de la tecnologia, perquè més del 25% reconeixen que lligen diaris digitals cada dia.

Després de la generació X, van arribar els mil·lennistes (1982-2004), els seus fills, i la generació Z, considerats nadius digitals. Amb ells va començar una etapa nova, marcada per joves que donen més prioritat al temps lliure i empren les xarxes socials com a altaveus per a donar a conéixer els seus pensaments i les seues emocions.

Deixeu un comentari

X