La inclusió laboral de les persones amb diversitat funcional, un compromís per a Caixa Popular

2019-12-12T13:01:50+01:00 3 de desembre de 2019|Al teu costat|

3 de desembre: Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

 

Un dia com hui de 1992 l’Organització de les Nacions Unides va instaurar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

A més de commemorar-ho, hui en Caixa Popular volem celebrar que hem sigut guardonats en els Premis “Implica’t”, que atorga l’Ajuntament de València i que reconeixen a les organitzacions que treballen i estan compromeses  amb la inclusió laboral de persones amb diversitat funcional.

Des de fa un temps en Caixa Popular vam prendre la decisió d’anar més enllà i no conformar-nos només amb donar suport a entitats que treballen en l’àmbit de la discapacitat, vam decidir incorporar a les persones d’aquest col·lectiu al nostre equip de treball.

En representació de Caixa Popular ha rebut el premi el nostre company Jorge, qui ha tingut l’oportunitat de comptar la seua experiència com a membre del col·lectiu de treball de l’entitat.

“Per a mi suposa molt. És molt important vindre cada dia a treballar. A nivell personal, em dóna estabilitat, responsabilitat i, com a qualsevol persona, em fa sentir útil. Amb el meu treball procure no fallar i aportar el millor de mi al projecte Caixa Popular. Les meues companyes Mª Jose i Marci m’han ajudat a desenvolupar-me professionalment”, diu Jorge.

“Jorge ens ha ensenyat a valorar el present, a no guardar res per a demà. A nivell personal amb ell he descobert coses que desconeixia de la meua mateixa. Em quede amb què cada obstacle sempre es pot superar perquè som nosaltres qui el creem”, assenyala Mª Jose, companya de Jorge.

Marci que també treballa al costat d’ells en l’Equip Operatiu de Caixa Popular diu que t’aporta moltes coses positives i una altra perspectiva del treball. “M’ha ensenyat a no tindre por allò que es  desconegut per a nosaltres i a afrontar cada dia com si fóra un repte alhora que una oportunitat”, afirma.

“La incorporació de persones amb discapacitat a Caixa Popular suposa donar normalitat, ens ensenya a eliminar prejudicis i a valorar que cadascun és com és i que així hem d’acceptar-ho. Sens dubte, per a l’entitat ha sigut un descobriment i ens ha ajudat a trencar barreres i a valorar la diversitat”, indica Reme Alarcón, membre del Comité de RSC i del Comité d’Igualtat de la cooperativa de crèdit.

 

Deixeu un comentari

X