La iniciativa “Un dia de Salari” recapta 26.000€ i fa realitat 9 projectes de cooperació al desenvolupament.

2020-01-10T11:52:11+01:00 9 d'abril de 2019|Al teu costat, Deixant empremta|

Un any més, els treballadors de Caixa Popular donen un dia del seu salari per a ajudar projectes de cooperació al desenvolupament de diverses ONG’s i Associacions, dins de la campanya “Un Dia de Salari” de Caixa Popular.

Gràcies a la seua solidaritat s’han aconseguit recaptar 26.000 € que han fet possible el finançament de 9 projectes que contribuiran a millorar la vida de les persones, concretament de Nicaragua, Guatemala, Índia, Kènia i València.

La campanya “Un dia de Salari”, la impulsa el Grup de Cooperació de Caixa Popular, integrat per un equip de persones voluntàries del col·lectiu de treball de l’entitat, que tenen com a objectiu fomentar i difondre els valors de la solidaritat i la intercooperació entre l’equip humà de l’entitat.

Els 9 projectes que es faran realitat són:

  • Associació Ajuda als Pobles i el seu projecte”Dotació Forn a Farsía, autosuficiència alimentaria en campaments de refugiats sahrauís” en Smara- Tindouf (Algèria).
  • CUMBRE Burkina i “Millora de la formació de l’alumnat de secundària en TICS (noves tecnologies d’informació i comunicacions)”, a Arbollé (Burkina Faso).
  • Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià i la iniciativa “Aliments per a la població celíaca dels campaments de refugiats sahrauí”.
  • ONG Menuts del Món i els proyectes “Jerovia. Cooperativa de desenvolupament, atenció, integració dels menors discapacitats de les comunitats guaranís” en Bolívia, i “Plante un arbre” en València.
  • L’associació One Day Yes amb la iniciativa “Millorar la nutrició i educació dels xiquets i xiquetes de l’escola ecològica a Lamu, Kènia. Una EcoSchool construïda amb botelles, plàstic i altres residus reciclats al mar.”
  • “Protecció i suport psicosocial a menors siris refugiats” a Ammán, Jordània, de Psicólogas y Psicólogos sin Fronteras
  • El projecte de Talha Xirivella “Horts ecològics als campaments Sahrauís” a Tinduf, Algèria.
  • Escuelas para la Paz impulsa el projecte “Terra d’Esperança” a Olancho, Hondures.
  • “Creuant a l’altre costat” a Alboraia, presentat per Sembrant Camins.

L’acte de lliurament formal de les ajudes de la Campanya “Un dia de Salari”, que va estar amenitzat pel cor femení de Villena CC Pink, va tindre lloc el 26 de març a través d’una Tribuna Cooperativa en el Teatre El Micalet de València i va comptar amb la presència de representants de les ONG’s, entitats socials i el personal del col·lectiu de treball de Caixa Popular

De nou, marquem la diferència amb una iniciativa solidària que ens diferencia com a entitat financera i que contribuirà a ajudar les persones que realment ho necessiten.

Gràcies a tots els que ho heu fet possible!

Deixeu un comentari

X