La llista de comprovació de l’estalviador: estàs estalviant correctament?

2021-07-02T13:41:03+02:00 2 de juliol de 2021|Els teus diners|

Estalviar és qüestió d’esforç, planificació… i molta motivació. Hui dia és més important que mai afrontar la tasca de l’estalvi amb un somriure a la cara, a punt per a veure que els comptes familiars redueixen les despeses en el curt o mitjà termini per les nostres bones accions.

Gràcies a Les meues Finances, l’eina financera de Ruralvía mòbil, pots controlar els teus pressupostos i desglossar les teues partides en categories diferents per entendre com pots millorar els ingressos i desfer-te de les despeses que només suposen un llast per a la teua economia. Serveix-te’n per a totes les teues necessitats, programant metes d’estalvi que et permeten mantindre l’ànim durant els mesos de l’estiu.

Hui volem ensenyar-te la llista de comprovació definitiva perquè sàpies si eres un bon estalviador. Comença a ratllar aquells hàbits que ja portes a terme i, si arribes a set, pots considerar-te un gran estalviador amb un marge lleuger de millora. És molt senzill, vols veure com funciona? Atent a la infografia:

 

 

Les rutines que t’hem ensenyat són molt fàcils d’implementar, i pots ajudar-te dels teus xiquets per aconseguir-les. L’estiu és ideal per a ensenyar-los educació financera, de manera que puguen entendre la manera de reduir les seues despeses formiga o com administrar la seua pròpia paga setmanal per no quedar-se sense diners en el futur. Aquesta és una idea genial que, de ben segur, t’ajudarà a formar uns fills sostenibles i responsables amb la seua economia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X