La protecció i la seguretat, claus perquè la nostra identitat estiga fora de perill

2021-02-23T10:18:04+01:00 23 de febrer de 2021|Entorn digital|

Quan fem una compra en Internet, una de les preocupacions principals és que les nostres dades estigues segures i cap ciberdelinqüent se les apropie. Des de Caixa Popular tractem d’oferir la informació més actualitzada perquè els nostres clients, i els lectors en general, tinguen eines per a evitar ser víctimes dels delinqüents cibernètics.

A més, des de Caixa Popular ens esforcem diàriament per oferir una garantia de protecció als nostres clients incorporant diferents estratègies de seguretat. Per exemple, s’implanten mesures que garanteixen la confidencialitat de les comunicacions amb clients i, també, protegeixen les seues dades en totes les seues operacions digitals.

Caixa Popular, en línia amb les recomanacions oferides des de la Directiva Europea de Serveis de Pagament (PSD2), també ha incorporat per a les compres en línia els sistemes biomètrics. És a dir, els clients de Caixa Popular poden triar confirmar les seues compres en línia amb la seua empremta dactilar o amb el sistema de reconeixement facial, sempre que el seu dispositiu mòbil estiga preparat per a això.

 

Seguir aquests passos et garanteix gaudir d’una compra en línia segura. Els clients de Caixa Popular, a més, podran gaudir del sistema de verificació d’identitat en altres moments clau, com l’inici de sessió cada 90 dies en Ruralvía, el nostre servei de banca digital.

 

La cosa més important amb aquests mecanismes de seguretat és posar les coses més difícils als delinqüents. Com tots sabeu, un ciberdelinqüent busca robar les dades privades dels clients de banca per poder accedir i operar amb els seus productes bancaris. En aquest cas, per accedir cada 90 dies o per fer qualsevol compra en línia, el ciberdelinqüent es trobarà noves contrasenyes o el sistema biomètric.

 

És important també tindre al cap una altra sèrie de recomanacions, com per exemple només descarregar apps de botigues oficials, fer còpies de seguretat constants, tindre el sistema operatiu actualitzat i instal·lar un bon antivirus en els aparells i els dispositius.

 

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X