La seguretat, un apartat fonamental en les compres en línia

2021-02-05T10:15:49+01:00 5 de febrer de 2021|Entorn digital|

Les compres per Internet són d’allò més habituals hui dia. Només hem de dirigir-nos a un comerç electrònic, registrar-nos i pagar els productes que tenim en el carro per omplir el rebost o decorar una habitació. I és precisament per això pel que hem de tindre una cura especial.

La seguretat ha de ser la prioritat número u en les compres en línia. Caixa Popular ha incorporat diverses mesures enfocades a garantir la protecció de les teues dades, tal com indica la normativa europea PSD2.

La primera opció consisteix a activar l’empremta o el reconeixement facial. Només has d’accedir a ajustos/seguretat, en la banca digital de Ruralvía, per posar en funcionament la “Biometria per a signar compres en línia”. Així, només hauràs de posar la teua empremta dactilar o el teu rostre per acabar la compra.

La segona opció et permet rebre una notificació automàtica o un petit avís cada vegada que vages a pagar. Això t’assegura que, quan reps la notificació, poses la cara o l’empremta dactilar perquè solament tu pugues completar l’operació.

Hi ha la possibilitat que el teu dispositiu mòbil no tinga reconeixement biomètric. No et preocupes, perquè, si és el cas rebràs, un SMS amb instruccions per a completar una operació matemàtica basada en la teua targeta PIN.

Aquests mètodes estan preparats perquè el comerç electrònic i l’entitat puguen reconéixer la teua identitat i que d’aquesta manera no patisques per les teues dades. Segueix aquests consells que t’indiquem perquè pugues fer les compres en INTERNET tenint en compte mesures com la seguretat mòbil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X