Les Meues Finances: la solució financera per a controlar la teua economia i planificar objectius d’estalvi

2020-11-10T09:07:37+01:00 10 de novembre de 2020|econòmica, Entorn digital|

Moltes vegades ens atabalem per les activitats del nostre dia a dia que afecten la nostra economia familiar. No parlem només de les despeses imprevistes, sinó dels costos mensuals que hem de tindre en compte per no descurar la nostra salut financera.

Si eres client de Caixa Popular, pots utilitzar el servei de ‘Les Meues Finances’ per a controlar tots els teus pressupostos desglossats en còmodes gràfics. D’aquesta manera, aconseguiràs eludir tots els factors negatius que afecten la teua capacitat d’organització econòmica: compromisos socials, compres d’última hora…

Aconsegueix ‘Les Meues Finances’, la solució digital de la nostra entitat, a través de la banca digital de Ruralvía o en Ruralvía mòbil. Hi trobaràs resums dels teus ingressos i despeses i opcions personalitzades per a programar objectius d’estalvi que t’ajuden a suportar l’arribada de la tardor amb ‘Les meues metes’.

 

 

La tornada al col·le és un moment perfecte per a començar a controlar la teua salut financera. La cosa més bona és que amb ‘Les Meues Finances’ pots incentivar a tota la teua família a estalviar, a través de mètodes d’estalvi que et permeten depositar uns diners extra cada mes en un compte diferent del que uses habitualment.

Amb aquesta eina digital aconseguiràs manejar el teu pressupost des del principi fins al final, lligar els teus ingressos i despeses per a controlar-los i conéixer la teua vida financera en profunditat. Accedeix a la Google Store i l’App Store per descarregar Ruralvía mòbil, o accedeix al servei de Ruralvía per comptar amb ‘Les meues Finances’ i començar a transformar la teua salut financera a millor.

Deixeu un comentari

X