La targeta virtual de Caixa Popular, la solució per a fer les teues compres en línia segures

2020-12-10T09:11:55+01:00 10 de desembre de 2020|Els teus diners, Entorn digital|

Qualsevol ciutadà, client de Caixa Popular o no, busca opcions que li permeta fer les compres en línia amb seguretat. Gràcies la targeta virtual de Caixa Popular, els nostres clients no sols asseguren les seues dades davant els ciberdelinqüents, sinó que també troben l’eina perfecta per a gestionar les seues despeses en compres digitals. 

La targeta virtual de Caixa Popular facilita als nostres clients l’instrument per a controlar les seues despeses en compres en línia. D’aquesta forma, els clients creen una gestió una gestió pressupostària eficient que acaba millorant la seua capacitat d’estalvi. El primer pas, com us expliquem sempre, serà analitzar els teus ingressos i despeses per preparar el pressupost definitiu de despeses setmanals o mensuals. I, la partida destinada a compres en línia, serà la quantitat de diners que es carregaran en la targeta virtual de Caixa Popular, per utilitzar només aquesta targeta en els pagaments digitals i no sobrepassar el pressupost assignat.

La targeta virtual és perfecta per a planificar totes les teues despeses fixes i inesperades  quan vulgues i on vulgues. Introdueix-la en les teues compres digitals a poc a poc, i veuràs com aconsegueixes acabar les compres amb tota tranquil·litat.

 

 

La situació de la pandèmia ha provocat que augmenten els casos de ciberdelictes com la pesca (phishing). Gràcies a la targeta virtual de Caixa Popular, els clients no comparteixen les dades dels seus comptes o targetes habituals, de dèbit o de crèdit, durant els pagaments en línia, per tant eliminen completament la possibilitat de patir el robatori de les seues dades per algun ciberdelinqüent durant els processos de compres en línia.

 

Les meues Finances, un instrument de gestió per als clients de Caixa Popular

A més d’utilitzar instruments com la targeta virtual de Caixa Popular per a controlar les despeses en compres en línia, l’entitat ofereix als seus clients altres eines gratuïtes per millorar la gestió personal dels seus comptes.

Per exemple, dins de Ruralvía, els clients de Caixa Popular poden accedir a Les meues Finances, una eina per a analitzar l’evolució de les seues finances, a través d’un desglossament categoritzat de manera automàtica dels seus ingressos i despeses. Per descomptat, els clients podran crear categories noves, treballar el seu calendari d’ingressos i despeses per avançar-se a desemborsaments importants que puguen afectar la seua estabilitat financera, i fins i tot crear-se metes d’estalvi automàtiques.

 

Fes-te client de Caixa Popular des de Ruralvía mòbil

Els lectors que estiguen pensant en tots els avantatges que tenen els clients de Caixa Popular i vulguen unir-se a la família d’aquesta banca cooperativa, poden completar el procés de Fes-te’n Client en uns minuts, sense moure’s de casa, des del mòbil, i gaudir d’aquests beneficis hui mateix. El procés és senzill:

  1. Descàrrega l’app Ruralvía mòbil
  2. Selecciona ‘Caixa Popular’ entre les entitats de la llista.
  3. Introdueix les teues dades en el formulari que t’enviarem.
  4. No perdes el DNI de vista, perquè t’enviarem una sol·licitud.
  5. Farem una videotelefonada per confirmar la teua identitat.
  6. Finalitzaràs el procés amb la signatura dels documents digitals.

 

Deixeu un comentari

X