La tecnologia, l’aliat dels agricultors millennials

2019-08-02T11:43:04+02:00 2 d'agost de 2019|Entorn digital|

Nova generació, nova manera d’entendre l’agricultura

Els agricultors millennials tenen un objectiu clar, incrementar la productivitat i reduir les pèrdues en els seus cultius, tot això, sense fer un ús més gran dels recursos naturals. És a dir, busquen l’equilibri entre eficiència i sostenibilitat. Aquesta aposta per la tecnologia també es posa de manifest en el sector de l’agricultura.

Els tan populars millennials són natius digitals i, no cal dir-ho, aquest domini de la tecnologia els porta a traure-li el millor partit en tots els aspectes. L’agricultura no havia de ser menys.

 

Què ofereixen les noves tecnologies a l’agricultura?

Alguns dels avantatges que els agricultors mil·lennistes troben a l’hora de digitalitzar els seus negocis:

  • Estalviar costos i millorar la producció final. Gràcies a informació tothora, com ara prediccions sobre plagues o poder programar regs.
  • Analitzar dades en temps real. Les noves tecnologies permeten rebre informació en temps real, sobre el clima, la temperatura i la humitat, fins i tot sense estar present en la zona d’explotació.
  • Preveure la demanda i adaptar la producció. Així podran ajustar els seus preus als del mercat real.

És cert que les tecnologies ajuden a reduir els costos a mig i llarg termini, no obstant això cal una inversió inicial per a poder implantar la tecnologia en els seus camps. Per a fer-ho, podeu sol·licitar informació sobre finançament per a agricultors en qualsevol de les oficines de Caixa Popular.

Deixeu un comentari

X