L’avantatge de reduir, reutilitzar i reciclar per a un món millor: la regla de les 3 R

2021-09-06T12:46:50+02:00 9 de setembre de 2021|ambiental, Deixant empremta|

Ser ecològic i aconseguir un bon nivell d’estalvi és molt fàcil si t’ho proposes. Gràcies a la regla de les 3 R aconseguiràs cuidar el teu entorn i reduir la teua emissió de gasos contaminants a casa, per treballar en un món millor per a la natura i per a la teua salut.

Però, en què consisteix? Reduir, reutilitzar i reciclar és la base per a començar a encaminar-nos cap a una economia circular, com a empreses i com a ciutadans, en què els residus tinguen una segona vida per a l’entorn.

En aquesta infografia t’expliquem quins consells pots aplicar en el dia a dia perquè aquest model siga eficaç en les teues rutines diàries. Fer-ho t’ajudarà a viure amb la consciència tranquil·la, sabent que també t’ajudarà a tindre una salut financera de ferro durant tot l’any. Què més es pot demanar?

 

 

Només has d’aplicar els trucs setmana rere setmana, incorporant-los a poc a poc i demanant a la família que t’ajude en el procés. Si parles amb la teua parella i els teus xiquets ho tindràs molt més fàcil per a buscar solucions creatives que et permeten donar un altre enfocament als teus residus. Anima’t i posa’ls en pràctica!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X