Les línies ICO, una bona opció de finançament disponible en Caixa Popular

2020-12-03T09:39:17+01:00 3 de desembre de 2020|Els teus diners|

Coneixes les línies ICO? L’Institut de Crèdit Oficial és una institució de l’Estat encarregada de proporcionar línies de finançament flexibles i compromeses a empresaris, autònoms i emprenedors que estan buscant eixides per al seu negoci, en qualsevol etapa de la seua vida. Des de Caixa Popular oferim aquesta línia d’inversió per fer costat a l’autònom i a la nova empresa en la seua creació i consolidació i contribuir a l’expansió a l’estranger.

A més de productes financers com els préstecs, avals i garanties, les línies d’inversió d’organismes públics, com l’Institut de Crèdit Oficial (ICO), també són una de les opcions prioritàries a l’hora de buscar liquiditat per a un negoci.

 

 

Siga com siga el teu objectiu, començar un negoci o expandir el que ja tens, les línies ICO poden ser-hi una bona solució. Es poden sol·licitar en Caixa Popular i aconseguir finançar les teues activitats, nous projectes d’inversió, la internacionalització del negoci o les necessitats de liquiditat per a despeses comunes que tingues en aquests moments.

Només has d’elaborar un pla empresarial i presentar-lo a Caixa Popular. En l’entitat revisarem les condicions i et donarem una resposta al més prompte possible. Les línies ICO de Caixa Popular t’ofereixen grans avantatges, com el finançament de l’IVA al 100%, la cobertura de les teues despeses corrents o terminis d’amortització fins a 20 anys.   Sol·licita més informació hui mateix i aclareix els teus dubtes per a aconseguir finançament ICO!

Deixeu un comentari

X