• Consejos para proteger el móvil contra robos o estafas

Les paradetes financeres: consells per a evitar-les i protegir-te davant seu

2021-05-25T13:23:25+02:00 25 de maig de 2021|Els teus diners|

A l’hora de previndre possibles estafes, és important tindre en consideració les paradetes financeres. Aquestes entitats s’encarreguen de contactar amb possibles inversors per oferir-los rendibilitats molt altes, els ofereixen casos d’èxit, però desapareixen quan l’inversor els demana explicacions pels diners perduts.

Entre les seues característiques està que no estan registrades en la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ni en el Banc d’Espanya, però a més solen canviar de domicili social constantment perquè no se’ls puga localitzar amb facilitat.

En el moment d’invertir els teus estalvis, és recomanable que els confies a empreses autoritzades com ara societats gestores de cartera, agències de valors, bancs, caixes d’estalvis o EAFI. Aquests consells t’ajudaran a identificar una paradeta financera tan bon punt la veges:

 

 

Entre els apartats més importants en el moment de fer una inversió està la cerca d’informació. L’assessorament personalitzat pot ajudar-te a entendre quins productes o serveis s’adapten millor a la teua situació, perquè pugues prendre una decisió adequada a les teues expectatives o al teu perfil d’inversor.

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X