Les targetes de Caixa Popular són sostenibles: descobreix què és el PVC 100% reciclat

2021-05-19T18:50:22+02:00 19 de maig de 2021|ambiental, Deixant empremta, Els teus diners|

Utilitzes les targetes del banc sovint? Fer operacions com pagar en un comerç o en una zona de restauració, per exemple, és més còmode quan tenim una targeta de Caixa Popular. Hui, a més, descobriràs que les nostres targetes són ecològiques.

 

Les targetes de Caixa Popular tenen l’avantatge que, a més de ser segures, estan fetes amb material PVC 100% reciclat. Això significa que són ecològiques i sostenibles, perquè es tenen en compte les necessitats del medi ambient en tot el procés de disseny i fabricació.

 

L’empresa multinacional Toppan FutureCard, experta en el disseny de productes per a entitats bancàries, s’ha encarregat de crear aquestes targetes adaptades a les necessitats del segle XXI. Hui sabràs per què són especials i per què estan preparades perquè pugues beneficiar el teu entorn mentre les utilitzes.

 

Què és el PVC 100% reciclat? Un material reutilitzat per a cuidar la natura

 

La clau d’aquestes targetes és que se serveixen de la tecnologia que genera PVC reciclat o reutilitzat per a beneficiar l’economia circular, un model innovador que pretén generar béns i serveis de primera qualitat sense perjudicar la natura. Les estratègies productives conscients en el si de les empreses permet generar aquest material amb les màximes garanties de qualitat.

El procés per a generar el PVC comença amb el tractament mecànic del material original, que prové d’indústries com la construcció o la fabricació de targetes, juntament amb les bosses de plàstic, que respecta el punt de vista energètic, químic i físic, i el redueix a una pols fina o a grans bàsics que permeten fabricar nous elements. D’aquesta manera, és possible llavar i netejar les impureses del material perquè els trossos puguen fondre’s i s’utilitzen en la creació de les targetes bancàries.

El benefici principal és que es pot reduir al mínim l’impacte mediambiental, i preservar els recursos hídrics, minimitzar l’empremta de carboni i previndre la formació d’ozó fotoquímic. El resultat final del core i el recobriment exterior diferencien les targetes fetes amb PVC reciclat d’altres materials més contaminants, com el PVC estàndard o PET-G, que conserven les mateixes propietats positives i posen fi a la producció innecessària de PVC verge.

 

Combatre els ciberdelictes i el frau: una prioritat de les targetes de Caixa Popular

 

Evitar els fraus i previndre els ciberdelictes és una altra de les possibilitats que ofereixen les targetes de Caixa Popular, dissenyades amb una tecnologia específica que protegeix operacions com les compres físiques i digitals o els traspassos de diners entre comptes. La unió d’aquest mètode amb els sistemes biomètrics dels dispositius permet un nivell de protecció òptim per al client.

 

Quan hages d’obtindre els teus productes favorits en Internet, només hauràs d’esperar que t’arribe un SMS amb un codi de confirmació o una notificació emergent al mòbil. Llavors podràs acostar la cara al lloc indicat per completar l’operació i rebre el correu electrònic amb la factura. Còmode i ràpid, veritat? El disseny i la tecnologia es donen la mà per permetre que l’apartat artístic siga elegant i característic de l’entitat, amb la seguretat que ofereix per a l’estat dels comptes i la integritat de les teues dades personals.

 

Aquesta informació t’ajuda a entendre com pots utilitzar les teues targetes de Caixa Popular per a cuidar del teu entorn més pròxim, organitzant totes les teues partides i portant un control detallat de la despesa familiar. També pots explorar un altre tipus de targetes com les mixtes, que posen a la teua disposició una línia de crèdit i una altra de dèbit perquè pugues fer-les servir en el moment en què necessites fer un pagament i no disposes d’efectiu.

 

Forma part de Caixa Popular i comença a utilitzar targetes 100% sostenibles

 

Fer operacions bancàries i cuidar el medi ambient són activitats complementàries que pots dur a terme amb les teues targetes de Caixa Popular. Si vols gaudir de tots els avantatges i la comoditat que t’ofereixen, només has d’unir-te a la família de l’entitat.

 

Per fer-ho, has de descarregar l’app Ruralvía mòbil i completar les instruccions que apareixeran en pantalla després de prémer el botó “Fes-te’n client”.

  1. Tria ‘Caixa Popular’ en el llistat d’entitats.
  2. Emplena les dades que et sol·licitem en el formulari.
  3. Ensenya les dues cares del DNI perquè puguem reconéixer-te.
  4. Contesta la videotelefonada, i així podrem saber qui eres!
  5. Signa els documents en línia per culminar el procés.

Tens alguna dificultat per a completar els passos que veus en l’app? No et preocupes, perquè pots fer-te’n client anant a la teua oficina més pròxima i demanant assessorament personalitzat. En tan sols uns minuts ja podràs tindre la teua primera targeta amb PVC 100% reciclat.

Deixeu un comentari

X