Limitar la teua despesa al 4%, la teoria per a viure una jubilació tranquil·la

2019-03-06T11:52:07+01:00 7 de març de 2019|Els teus diners, Entorn digital|

En 1998, la Universitat de Trinity va publicar la teoria del 4%. Aquest estudi va analitzar la vida d’una persona durant la seua jubilació, des dels 65 fins als 95 anys, en els anys 90 als EE.UU.

La conclusió va ser determinant: les despeses del jubilat variaven sobre la base de la inflació i, en els pitjors moments, una despesa aproximada del 4% del seu patrimoni era la despesa adequada per a viure una jubilació esplaiada.

Hui en dia són molts els economistes que posen en dubte aquesta teoria perquè no es pot predir amb total seguretat l’evolució dels mercats financers. Però hi ha alguna cosa en el que tots els experts coincideixen, qualsevol ciutadà que vulga viure una jubilació tranquil·la ha d’estalviar abans d’arribar a aquest moment.

En cas que tu estigues plantejant-te millorar la teua capacitat d’estalvi, en Caixa Popular tenim productes i servicis que poden ajudar-te a aconseguir-ho. Aconseguir les teues metes financeres amb més facilitat és un dels nostres objectius. Busca la teua oficina més pròxima i consulta’ns!

Deixeu un comentari

X