Els xiquets de la generació Alpha: intel·ligents i especialitzats

2021-03-03T08:22:41+01:00 3 de març de 2021|Entorn digital|

Els xiquets porten al llom, amb cada generació, la responsabilitat de construir un futur millor per a tots. Ells seran els que veuran els avançaments del futur, entre altres la lluita contra el canvi climàtic o les eines que utilitzarem per a construir un món millor.

La generació Alpha o nadiua digital està formada pels xiquets que han nascut des del 2011. Al contrari que els seus predecessors, els joves mil·lennistes i els seus pares de la generació X, ells sí que viuran una societat formada per ciutats intel·ligents que treballaran per portar el benestar als ciutadans a través de la domòtica i l’estalvi energètic.

És el moment de comprendre com seran els Alpha, xiquets decidits i intel·ligents que han fet de la tecnologia el seu mètode de vida. L’especialització els ajudarà a obtenir la informació que necessiten en qualsevol moment, juntament amb formació a través de les xarxes socials que complementaran amb el seu ensenyament acadèmic. Vols saber més sobre ells?

 

 

Una característica important de la generació Baby Boomer, els mil·lennistes i la generació X és que hauran d’inculcar als Alpha la consciència crítica per a respondre als reptes del futur. Hauran d’ensenyar-los com utilitzar la tecnologia amb consciència, perquè aquesta no els controle i tinguen les eines adequades per a anar preparant els pilars socioeconòmics del futur.

 

Deixeu un comentari

X