Més avantatges per als clients de Caixa Popular, les targetes de crèdit i mixtes

2021-03-11T13:01:04+01:00 1 d'octubre de 2020|Els teus diners|

Anar a comprar i saber que pots pagar les compres i ajornar el pagament en els terminis que necessites són comoditats que gaudeixen els clients de Caixa Popular. També compten amb una assegurança de protecció de pagaments, per a aquests imprevistos que poden suposar un autèntic maldecap. Però, a més, amb la Targeta Classic Mixta, els clients de Caixa Popular podran retirar diners en efectiu a dèbit dels caixers de les entitats de Grup Caixa Rural. Què et sembla?

 

 

Per a què serveix una targeta de crèdit?

Una targeta de crèdit és una eina que et facilita la teua entitat financera per fer pagaments i gestionar les teues despeses amb seguretat i comoditat. Si, a més, és una targeta de crèdit, tens la possibilitat de disposar de diners a crèdit i fer els teus pagaments i compres amb un capital que, en aqueix moment, no tens en el teu compte. En Caixa Popular tenim, per exemple, la Targeta Classic, però, per als nostres clients més joves, fins a 30 anys, tenim la Targeta Classic Jove IN, amb avantatges especials per a ells.

Cada mes, en principi, l’entitat financera carregarà en el teu compte associat la despesa de la targeta de crèdit. En Caixa Popular els clients tindran la possibilitat de triar la manera de pagar el total del crèdit disposat. Per exemple, hi ha clients que opten per ajornar el pagament de les seues despeses i abonar una quantitat fixa cada mes, un percentatge de l’import total cada mes, o ajornar només alguna compra en els mesos que més els interesse. En definitiva, des de Caixa Popular tractem d’oferir les màximes facilitats als clients perquè trien la seua forma de pagament a cada moment.

Què és una targeta mixta?

Una targeta mixta, en definitiva, és una targeta de crèdit amb una característica pròpia de les targetes de dèbit: poder retirar diners en efectiu a dèbit dels caixers automàtics. Això sí, els clients de Caixa Popular tindran l’oportunitat de decidir, durant el procés de retirar diners d’un caixer amb la seua targeta Classic Mixta, si volen fer-ho a dèbit o a crèdit.

En Caixa Popular, a més, els clients poden fer ús de tots els caixers de les entitats que formen part de Grup Caixa Rural.

En Caixa Popular connectem amb els nostres clients

Entre les opcions digitals que oferim als nostres clients, el nostre servei de banca digital n’és l’estrela. En Ruralvía, tant des de la pàgina web o des de l’app mòbil, els clients podran fer l’ajornament dels pagaments de cada compra o despesa, modificar algun ajornament que ja estava configurat i revisar en tot moment els moviments de les seues targetes.

A més, gràcies a Les meues Finances, els clients de Caixa Popular trobaran les seues despeses i ingressos agrupats i en categories específiques. Amb aquesta eina digital, els clients milloraran la comprensió de les seues finances, trobaran oportunitats d’estalvi i automatitzaran les seues metes financeres. Les meues Finances en Ruralvía ajudarà els clients de Caixa Popular a prendre decisions per a millorar la seua salut financera.

 

Deixeu un comentari

X