Millora el món i beneficia la teua salut financera vivint en una casa sostenible

2021-03-17T09:46:43+01:00 17 de març de 2021|ambiental, Deixant empremta|

Aquests últims anys, la manera de viure en societat està canviant. Cada vegada som més conscients de la necessitat de cuidar el medi ambient, mentre busquem fórmules perquè la nostra capacitat financera també estiga en bon estat de salut.

Per poder viure en una casa sostenible, tots els membres de la família han de fer un passet avant. Hàbits com utilitzar la bicicleta o comprar en comerços locals poden ajudar a assolir els Objectius d’Estalvi Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, però són només el principi d’un pla ambiciós per a canviar la nostra mentalitat.

Combatre el canvi climàtic és una obligació dels ciutadans, que cada vegada reciclen més a casa, eviten l’ús del paper o estalvien electricitat amb bombetes de baix consum. Aquests trucs poden ajudar-te a salvar la natura mentre veus com les teues despeses formiga desapareixen a poc a poc.

 

infografia sobre hogars sostenibles

Fàcil, veritat? Pots introduir els canvis lentament en el teu dia a dia, regalant-te algun premi si aconsegueixes mantindre’l en el temps. No perdes de vista l’objectiu final: viure en una casa sostenible, ajudar el món i reduir les despeses imprevistes pel camí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X