Mireia, Jose Vicente i Dacian, així són els nostres companys de l’oficina de Caixa Popular en Russafa

2019-01-15T16:12:00+01:00 14 de gener de 2019|Al teu costat|

Hui coneixem un poc més en profunditat als companys de l’oficina de Caixa Popular situada en el barri Russafa, que el passat 4 de desembre va complir un any.

Mireia Mirete Pitarch, és la directora de l’oficina, i es presenta com una persona senzilla, que li agrada gaudir de la naturalesa, de la vida en família i dels amics. Per a ella els xicotets moments quotidians són els que més valen. A més és viatgera i molt optimista:

“Tots els dies quan vaig a treballar, pot ser un dia únic i diferent, doncs la nostra manera d’oferir solucions als nostres clients, és comprendre’ls i intentar aportar solucions i ajuda en el seu moment a dia.”

A Mireia l’acompanyen en el seu moment a dia, Dacian Onofrei i Jose Vicente Miralles. Tots dos van començar la seua relació amb CaixaPopular gràcies a les pràctiques universitàries que van fer en 2013 i en 2015 respectivament. En els dos casos s’han anat formant en diverses oficines, desenvolupant-se com a professionals i impregnant-se de la filosofia de Caixa Popular, fins a arribar a l’oficina de Russafa.

Per la seua banda, Mireia va entrar en l’entitat l’any 2004 i afirma haver-se sentit involucrada des de el primer moment, indicant que li va resultar fàcil ja que comparteix els valors i principis d’una cooperativa de treball associat. A més ella se sent més còmoda treballant un tipus de banca més social que aporta valor afegit a la societat en la qual viu.

Quan els preguntem com van saber que volien dedicar-se a la banca, açò és el que ens contesten:

“Quan assegues que tots els dies poden ser diferents i t’alces amb ganes d’anar a treballar, t’adones que aquest és el teu lloc, i és el que al meu em va ocórrer”, ens comenta Mieria.

“Des de xicotet és un sector que m’ha interessat molt, i amb el pas del temps s’ha convertit en una passió el que sent per aquesta professió i pel que l’envolta. Si a més d’açò, la professió, acompanya als valors i la “personalitat” de Caixa Popular, junts fan una mescla perfecta per a dedicar-me a açò i sentir-me realitzat amb el que faig”, contesta Jose Vicente.

Dacian, comparteix l’opinió dels seus companys i afig que: “Treballar en una oficina de Caixa Popular és molt gratificant i valore el fet que amb la nostra labor ajudem a les persones a cobrir les seues necessitats.”

Passem a parlar sobre la part del seu treball amb la qual més gaudeixen. Per a Mireia el que més feliç li fa és veure que el seu dia a dia es transforma en accions que repercuteixen positivament en la societat, a més, els tres coincideixen que una de les millors parts del seu treball és la satisfacció que els aporta poder ajudar i resoldre dubtes als seus clients, malgrat les dificultats que moltes vegades té aquest treball. Jose Vicente també vol afegir, el bonic que resulta l’arribar a entaular relacions d’amistat i confiança amb els clients.

En Caixa Popular tot l’equip som sòcies i socis treballadors, i precisament volem conèixer quin és la seua impressió sobre aquest aspecte, tan diferent en la resta del sector:

“El fet de ser soci de Caixa Popular, és la base del nostre treball, som una cooperativa i açò ja ho diu tot, formem part d’una gran família, en la qual tots posem la nostra energia per a aconseguir els objectius, ser una entitat financera clau, social, diferent i de referència. La implicació de tots és un factor decisiu perquè una cooperativa funcione”, reconeix Mireia.

“Ser soci d’una empresa com la nostra, a part de la implicació que comporta, destacaria la possibilitat que t’ofereix de créixer professionalment sense barreres ni restriccions a més de ser un treball basat en valors”, indica Dacian.

Per la seua banda, José Vicente diu que el que més valora de formar part de Caixa Popular “és la possibilitat que tens per a desenvolupar-te professionalment, a més de la labor i el compromís que tenim amb  la societat valenciana.”

Finalitzem parlant del que destacarien de l’entorn en el qual treballen: “És una sort treballar en un barri com Russafa…obert, dinàmic, mogut, amb alegria en els carrers i en els comerços, en definitiva amb vida, i aqueixa vida que té és la que et contagia, fent-te participe d’aqueixa energia i d’aqueix esperit de barri. L’acolliment en enguany que portem oberts ha sigut molt bona, ens sentim a gust”, afirma Mireia.

“L’arribada a Russafa ha sigut molt sorprenent ja que des del primer dia que obrim oficina vam tenir molt bon acolliment per part del part del barri i clients que destaquen la nostra proximitat, amabilitat, agilitat, valors i sobretot confiança”, corrobora Dacian.

Finalment, Jose Vicente indica que destacaria del barri “l’amabilitat de les persones que ho componen i l’acolliment tan bon que ens han donat. És un barri amb el qual podem treballar amb associacions i molts comerços, que s’han involucrat amb nosaltres des del primer moment, tots ells han tingut molt en compte els nostres valors i la nostra forma de treballar tan propera.”

 

Deixeu un comentari

X