Entrevistem a Mireia Mirete, responsable del segment Joves

2021-08-20T09:08:16+02:00 20 d'agost de 2021|Al teu costat|

Seguint amb la sèrie d’entrevistes amb l’objectiu de donar a conéixer la figura dels “especialistes” en Caixa Popular, vos presentem hui la responsable del segment Joves.

Es diu Mireia Mirete, i ella mateixa es presenta:

“Vaig començar la meua marxa professional en Caixa Popular amb les pràctiques de la universitat i des de llavors he anat creixent professionalment i personalment amb Caixa Popular. Formar part d’aquest projecte que formem tots els socis de Caixa permet un desenvolupament professional molt profund, i no solament en els aspectes tècnics, sinó també en els personals i emocionals, creem equip, creem unió i d’ací ix tota l’energia i la força que té Caixa Popular.

La meua vida personal està basada a gaudir de la família, els amics i de traure el millor d’aquesta vida; m’encanta viatjar i fer coses estimulants; pense que cal gaudir del temps que tenim, que és breu, i per fer-ho hem de deixar de pensar en què faré, pensar més en el present, en què estic fent ara mateix per viure de manera plena.”

 

Com definiries breument l’objectiu que vols assolir amb el desenvolupament d’aquest segment?

Volem que els joves ens perceben com una entitat àgil, tecnològica, però també pròxima, que senten la nostra manera diferent de fer banca, més social, que perceben els nostres valors i que senten que Caixa Popular és una entitat financera que estarà a l’altura de les seues expectatives i amb una experiència de client amb un Servei 5 Estreles.

Volem créixer amb ells i necessitem que confien en nosaltres, volem que ens senten prop, ser la seua entitat de referència amb el segment Jove.

 

Què creus que valoren més els clients del segment Joves en Caixa Popular?

Els clients joves valoren molt l’agilitat, la innovació i la tecnologia, és la seua manera de relacionar-se amb el món en general, i la banca forma part d’això, facilitat d’accés als seus comptes, facilitat per a viatjar amb la targeta i les app, i atenció de qualitat.

El COVID, ha suposat un avanç a marxes forçades en molts aspectes de la nostra vida, i el sector financer està canviant, amb una gran revolució tecnològica en què Caixa Popular ha apostat amb força i tenim un ampli ventall digital a la disposició de tots els nostres clients, sempre sense perdre la nostra essència d’atenció presencial i al client.

 

Quin tipus de servei i assessorament pot esperar un client del segment en Caixa Popular?

Els clients joves busquen, d’una banda, un servei i un assessorament ràpid i de qualitat per canals digitals, però també busquen una atenció i un servei personalitzat presencial quan ho necessiten, ràpid, àgil i amb atenció cap a les seues necessitats. Busquen atenció concreta al producte que necessiten, no perdre’s per les branques, i amb un nivell alt d’exigència.

Caixa Popular, amb la nostra atenció i cura dels nostres clients, compartim filosofia amb aquest segment, perquè som una entitat que fem banca pròxima, diferent, àgil, professionalitzada i amb un grau elevat de qualitat en la nostra relació amb el client.

 

Què valores més de ser soci i treballador d’una empresa com Caixa Popular?

Ser soci cooperativista de Caixa Popular és una gran oportunitat en la vida de desenvolupar-te com a professional i com a persona, perquè la cooperativa posa al nostre abast els recursos que necessitem per fer-ho, i t’atorga molta llibertat, però sempre acompanyada d’una responsabilitat elevada.

Tots hi treballem per un projecte comú basat en una manera de ser i amb uns valors ben treballats i definits.

El que valore més és que el que fas cada dia contribueix a crear, en la mesura que podem, un trosset de millor societat, en què una banca com la nostra ha d’estar, al servei de la societat valenciana, per contribuir al desenvolupament de les persones, del teixit empresarial, del teixit emprenedor, del teixit de la formació, per fer-lo créixer.

 

Mireia, moltes gràcies per les teues respostes. Si t’ha agradat l’entrevista, et convidem a llegir les dues anteriors: Josep Llopis i Vicent Vengut, responsables d’Agro i Comerços.

 

Deixeu un comentari

X