Nadal, època de despeses i… d’estalvi? Pots aconseguir-ho!

2019-12-23T10:54:19+01:00 23 de desembre de 2019|Al teu costat|

Estalviar per Nadal és possible si planifiques bé les despeses. En Caixa Popular t’avancem els trucs principals per a aconseguir reduir les despeses nadalenques i arribar a la famosa costa de gener amb menys pendent.

1. Defineix un pressupost per a cada despesa per Nadal

Analitzar els ingressos, els estalvis i les possibles despeses abans que arribe l’època forta de compres nadalenques t’ajudarà a saber de quin pressupost disposes. La idea és no sobrepassar-lo. Analitza els pagaments que has de fer amb la targeta de crèdit per tindre en compte el dia que has de pagar la despesa. Si ets client de Caixa Popular, amb la targeta de crèdit podràs gestionar de manera autònoma, des de Ruralvía, el pagament ajornat de les compres. D’aquesta manera podràs repartir la despesa entre els mesos següents i afrontar-la de manera més còmoda.

2. Els regals, primera despesa que s’ha de considerar

Nadal és una de les èpoques de l’any amb més despeses, principalment perquè volem fer un regal especial a cada una de les persones que ens importen. Per descomptat, hi ha qui ja ha optat per fer amics invisibles o reduir el nombre de persones a qui fer un regal.

Ara bé, a més de saber determinar bé a qui hem de fer un regal, per als teus estalvis serà clau tindre planificat què volem regalar i de quin pressupost disposem. D’aquesta manera, seràs capaç d’evitar compres impulsives o d’última hora.

A més, si ets una persona previsora i vas comprant al llarg de l’any els regals de Nadal, evitaràs l’acumulació de la despesa en les últimes setmanes de l’any! A banda, també podràs, si pares atenció, adquirir els productes amb algun descompte interessant. Pren nota per a l’any que ve!

3. Converteix-te en el millor rastrejador de preus

Abans de comprar, recorda comparar preus en tots els establiments que conegues. De vegades un producte té diferents preus o, fins i tot, pots trobar-lo en alguna botiga de segona mà.

Saber aprofitar les ofertes és, també, una de les tècniques més habituals per a estalviar. T’ho cregues o no, per Nadal també s’ofereixen descomptes importants en productes que poden solucionar un regal o un sopar.

4. “Do It Yourself”, una moda molt econòmica

DIY, o fes-ho tu mateix, és una bona pràctica que, a més, pot comportar unes hores de faena en família que no oblidareu. Preparar junts els regals o el dinar de Nadal és, en definitiva, un temps de qualitat en família que després trobem a faltar durant la resta de l’any.

 

Continues sense saber què pots regalar? Tria la Targeta Regal de Caixa Popular 

Tots coneixem persones a qui no sabem què regalar i, any rere any, ens gastem uns diners que sabem que no seran aprofitats. Per a aquesta mena de persones, Caixa Popular et facilita una Targeta Regal.

És molt senzilla d’utilitzar. Tu recarregues la Targeta Regal de Caixa Popular amb la quantitat que vols i la persona podrà triar què vol comprar o en què s’ho vol gastar, tan fàcil com això! Tindrà la possibilitat de pagar amb la Targeta Regal en qualsevol establiment que admeta Visa, fins que s’esgoten els diners recarregats.

Si la Targeta Regal és la solució a algun maldecap, acosta’t a una oficina de Caixa Popular per sol·licitar la teua. En 72 hores la tindrem a punt, amb l’import que tu ens indiques, i podràs passar a recollir-la.

Deixeu un comentari

X