No et perdes aquests consells per a celebrar Nadal durant la pandèmia

2020-12-21T09:01:13+01:00 21 de desembre de 2020|Al teu costat, Videos|

Ja arriba la nit de Nadal! Enguany haurem d’organitzar una celebració una mica diferent, però podem aconseguir, a través de diferents plans i activitats, que valga la pena el temps que esperem fins al sopar.

Ens referim a sessions de pel·lícules nadalenques, jocs per a millorar la nostra educació financera o fins i tot jocs divertits per a fer-los amb xiquets. Tot compta per aconseguir que, extremant les mesures de seguretat, puguem passar una gran nit a casa abans de Nadal.

El primer que podem fer és utilitzar les videotelefonades, un mètode que ens permetrà estar en contacte amb els nostres amics i els éssers estimats en qüestió de minuts. Pots col·locar-los en els teus dispositius al costat de la taula per a les menjades. També et recomanem aquests plans per a celebrar Nadal enmig d’una pandèmia.

 

 

És important que, quan entres a casa, deixes les sabates en terra i les desinfectes, a més de llavar-te les mans amb cura. També és convenient que apartes la bossa de mà, la cartera o les claus, o que portes la màscara posada a taula, llevat de quan menges o beus.

D’aquesta manera, t’assegures que comptes amb bons mecanismes de protecció per a passar una nit de Nadal perfecta amb les persones que més vols. A més, pots aprofitar la vesprada per a elaborar nous propòsits d’estalvi per a l’any nou, que t’ajudaran a organitzar els teus pressupostos per a aconseguir els diners que et permetran acomplir totes les teues metes el 2021.

 

 

Deixeu un comentari

X